JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Kosančić iznenadio Bojničane

Bojnik: Drugog dana Letnje lige u Malom fudbalu u Đinđuši, završeno je prvo kolo u kome su poveli u A grupi Eleven iz Bojnika  viskom pobedom (8:0) protiv mlade i simpatične ekipe Stubla II , dok je u B gupi  Stubla A  jedina sa pobedom i lider  na  tabeli.

Prva utakmica drugog dana u A grupi  između Arsa-Kop i Kosančića potpuno zasluženo je pripala ekipi Kosančić koji su stalno bili u voćstvo i na kraju slavili sa 6:3 i tako na svom kontu uknjižili prve bodove.  Dok je u drugoj utakmici Eleven iz Bojnika visko porazio ekipu Stubla II  čak sa 8:0 i tako najavio uz  Stublu A najveću kandidaturu  za osvajanje prvog mesta ove godine. Narednog vikenda 11 i 12 jula igra  se drugo kolo u Pridvorici. Raspored  drugog kola biće naknadno objavljen.

REZULTATI DRUGOG DANA: Seniori:  Arsa-Kop- Kosančić 3:6 ( 1:2).  Stubla II –Eleven-Bojnik 0:8 ( 0:4).

SENIORI:

ARSA –KOP –   KOSANČIĆ 3:6 ( 1:2)

Đinđuša: Teren za male sportove. Gledalaca 400. Sudije: Predrag Đorđević(Bojnik) –Nemanja Kostić(Leskovac). Strelci: Stojanović u 10, Stanković u 27, Ivković u 31 za Arsa –Kop, Blagojević u 9, 29, Veljković u 19, Marković u 22, Momirović u 24, 39 min. Za Kosančić.

ARSA-KOP:  Zdravković, Ivanović, Stanković, Ilić, Gopić, Stojanović, Ivković, Jović, Jovanović, Petrović.

KOSANČIĆ: Stefanović, Marković, Cenić, Blagojević, Jovanović, Veljković, Momirović, Đenić.

Igrač utakmice: Stefan Blagojević

Mlada ekipa iz Kosančića prijatno je iznenadila favorizovane Bojničane i  boljom i pre svgea borbenom igrom čitavog toka utakmice uspeli su da na kraju izađu kao pobedici. Prvi deo susreta rešili su u svoju korist (1:2)  da bu u drugom dleu u 24 minutu imali čak tri gola prednosti. Potom su malo stali i dozvolili protivniku da se priamakne na dva gola prednosti  (3:5) u 31  minutu, ali su  ipak sa još jednim pogotkom Momirovića u posednjem mintu igre postavio konačan rezultat sa tri gola razlike (3:6)  i zasluženo osvojili prve bodove.

 

STUBLA II – ELEVEN 0:8 (0:4)

Sudije: Predrag Đorđević- Nemanja Kostić. Strelci: Milan Đenić u 7, Danijel Stanišić u 13, 32, , A. Jovanović u 16, 31, S. Stanković u 20, Arsić u 28 min. A. Stanković u 40 min.

STUBLA II : Milovanović, N.Zdravković, Petrović, Krtsić, Stamenković, B. Zdravković, Spsić, Ristić, Trajković, Milovanović.

ELEVEN-BOJNIK: Đikić, A. Stanković, Miloš Đenić,Danijel Stanišić, Danilo Stanišić, Arsić,  Milan Đenić, A. Jovanović, S. Stanković, Pešić.

Igrač utakmice: Danijel Stanišić

Apsolutna dominacija Elevena čitavog toka susreta   što je rezultiralo na kraju visokom pobedom u svoju korist. U oba dela  susreta postigli su po četiri  pogodaka za visoku pobedu i lidersku poticiju na tabeli  A grupe posle prvog kola.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print