JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Stubla brojala do deset

Bojnik: Tradicinolana druga za redom Letnja liga u malom fudbalu Mesnih Zajednica u opštini Bojnik u organizaciji Sportskog savze opštine Bojnik a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave  ove opštine, krenululo je prvo kolo iz Đinđuše   gde su odgrane tri utakmice dve u kategoriji seniora B grupe i jedna u kategoriji veterana, gde su megdan odmerili prošlogodišnji finalisti „Vodovod-Bojnik i O.Š. Stanimir Veljković-Zele. U kategoriji senira odigrane su dve utakmice između domaćina Đinđuše i Lapotince i druga utakmica između Stuble A  i  ekipe Donje Konjuvce. U sve tri utakmice viđeno je ukupno  28 pogodaka, što je za svaku pohvalu kad je reč o efikasnosti prvog dana.

Drugog dana vikenda (nedelja 05.07.2020)  na programu su takođe tri utakmice u kategoriji pionira od 20 časova sastaju se Kafana kod Koperativca protiv Puste reke. Dok u kategoriji seniora iz A grupe na programu su dve utakmice od 21h sastaju se Arsa-Kop i Kosančić i od 22 h megdan će podeliti Stubla (M) protiv Eleven-Bojnik. Sve utakmice sudio je sudiski par Predrag Đorđević i Nemanja Kostić.

VETERANI:

VODOVOD – O-Š. STANIMIR VELJKOVIĆ-ZELE  5:4 ( 3:2)

Đinđuša: Teren za male sportove. Gledalaca 200. Sudije: Predrag Đorđević(Bojnik)- Nemanja Kostić(Leskovac). Strelci: Ivković u 5, M. Stanković u 7, Ilić u 15, Zdravković u 25, Gopić u 28 za Vodovod, Cenić u 9, Vidojević u 15, 18, Davidović u 23 za O.Š. Stanimir Veljković-Zele.

VODOVOD-BOJNIK: Gopić, I, Jovanović, Ivković, Ilić, Stojanović, M. Stranković, Veselinović, Zdravković Janković

O.Š. STANINIR VELJKOVIĆ-ZELE: Miljković, Cenić, Mitrović, Đorić, Vidojević, Davidović.

Utakmica koja je sa pravom pokazala   da su ove dve ekipe bili prošlogodišnji finalisti .Viđeno je devet pogodaka. Posle voćstva Vodovoda sa 2:0  i 3:1, „Nasatavnici“ su stigli do izjednačenja (3:3)  čak i poveli sa 3:4. Ali je vodovod sa  još dva  pogotka  ponovo preokrenuo rezultat  u svoju korist i pobedom od 5: 4 uknjižili prve bodove.

Igrač utakmice: Predrag Vidojević

SENIORI:

ĐINĐUŠA—- LAPOTINCE 4:4 ( 2:0 )

Đinđuša. Teren za male sportove. Gledalaca 300. Sudije: Predrag Đorđević (Bojnik) – Nemanja Kostić (Leskovac). Strelci: Cvetković u 13, 15, 23, Krtsić u 28 za Đinđušu, Bošković u 27, 30, M. Stojanović u 34, S. Stanković u 38 za Lapotince.

ĐINĐUŠA: N. Cvetković, Pejić, Cenić, Veselinović, Krtsić, Dimitrijević, Nikolić, Azirović, J. Cvetković, Stepanović.

LAPOTINCE: Ristić, S. Stojanović, S. Stanković,M. Stojanović, Mladenović, P. Stojanović, Bošković, N. Stanković, Sulejmanović, Spasić.

Igrač utakmice: Nenad Cvetković

Duel dva tima iz dva susedna sela, opravdao je epitet derbija prvog kola. Viđeno je osam pogodaka, po četiri na obe starne. Ma da su  Lapotinčani u polsednjim trenutcima utakmice pogodili stativu i tako propustili priliku da budu pobednici.

Domaći su krenuli žestoko i „het-trikom“ Nenada Cvetkovića poveli  sa tri gola prednosti. Međutim Lapotinčani se nisu predavali. Najpre su preko Boškovića u 27 minutu smanjil visku prednost na 3:1. Međutim Krstsić pogtkom u 28 minutu ponovo  vraća svoj tim na tri gola prednsti. Potom je usledila serija od tri pogodaka za ekipu iz Lapotincakoju je završio  Siniša Stanković, koji je u poslednjim trenutcima utakmice pogodio stativu i tako propustio priliku da svom timu donese pobedu.

STUBLA (A) – DONJE KONJUVCE 10:1

Đinđuša: Gedalaca 300. Sudije: Predrag Đorđević – Nemanja Kostić. Strelci: Strahinjić u 5, 20, 38, Avramović u 7, Stefanović u 8, 13, Marjanović u 14, 17, 19, 29 za Stublu, J. Tošić u 18 za Donje Konjuvce.

STUBLA: Živković, Vidanović, Marjanović, Vojinović, Stefanović, Avramović, T. Strahinjić, Stanojević, S. Simonović, D. Strahinjić

DONJE KONJUVCE: Jović, Nemanja Stanković, Nenad Stanković, J. Tošić, N. Tošić, Zekirović, Perić, Petković, Anđeloković, B. Stanković

Igrač utakmice: Petar Marjanović

Sve je rešeno u prvom delu igre kada se na odmor otišlo visokum voćstvom Stuble od 8:1 i pitanje pobedika je bilo praktično rešenu. U drugom poluvremenu još dva gola za visoku pobedu od 10:1 i  tako su možda ovom pobedom istakli najozbinu kandidaturu za osvajanje ovogodišnje  Letnje lige.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print