Коло српских сестара даривало основце Божићним пакетићима

Данас је у Основној школи “Горња Јабланица” организована подела пакетића за ученике основних школа на територији општине Медвеђа.

Добротворно друштво Коло српских сестара из Лесковца, заједничким хуманитарним акцијама са Епархијом нишком је у више наврата обрадовало најмлађе са територије општине Медвеђа.

Небојша Арсић се захвалио Колу српских сестара као и Епархији нишкој, који ни ове године нису заборавили на децу Медвеђе, и скромним Божићним пакетићима измамили осмехе најмлађих који су се окупили у мањем броју.

“У сарадњи са Епархијом Нишком, даровали смо Божићне пакетиће за основце четири школе на територији општине Медвеђа и у Сијаринској Бањи, које смо предали директорима школа, а они ће их поделити својим ученицима.

Било нам је тешко јер се све време осећала туга у нашим срцима због недостатка присуства деце. Надамо се да ћемо за Васкрс имати прилику, да као и ранијих година, чујемо дечији жагор, смех и видимо радост у њиховим очима док примају пакетиће.

Захваљујемо Епархији Нишкој на сарадњи и нашем Владики Арсенију, чије нам је присуство веома недостајало” – истакле су представнице Кола српских сестара из Лесковца.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net