JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Knjaževčani brojali do dvanaest

TIMOČANIN – KABLOVI

12 : 0 (3 : 0)

 

Knjaževac, Stadion: Gradski  SUDIJA: Vukadinović Petar (Niš) 7, Strelci: Zlatković u 2, 19 i 66 min., Milošević u 36,47,55 i 67 min., Milojković u 56,59 i 73 min., Baltić u 61 i Videnović u 77 min. za Timočanin.

 

TIMOČANIN: Marinković -, Milojković 8,  Kojić 7,5 S. Stojanović 7,5 Mišić 7,5 Nikolić 7,5 (od 46 min. St. Ranđelović 7,5), Stojadinović – (od 10 min. Minić 7,5),Zlatković 8, Baltić 7,5 Videnović 7,5 Milošević 8,5

 

KABLOVI: Dubljević 7, Nikolić 6, P. Ilić 6, A. Ilić 6, Veljković 6, Zlatković 6, Dimitrijević 6, Mladenović 6

 

IGRAČ UTAKMICE: Milošević Jovan (Timočanin)

 

Zaječarci su na megdan Timočaninu izašli sa osmoricom igrača pa se drugačiji epilog po goste sem rezultatske katastrofe nije mogao očekivati.

Počelo je pogodkom Zlatkovića već u 2 minutu a nastavilo se serijom neiskorišćenih prilika domaćih da bi se prvi deo utakmice završio sa samo tri pogodka u mreži Dubljevića.

Drugo poluvreme je proteklo u kanonadi domaćih igrača. Zlatković se još dva puta upisao u listu strelaca. Het trikom mu se pridružio kapiten Milojković ali je sa svoja  četri pogodkasve zasenio Jovan Milošević. U listu strelaca do kraja susreta upisali su se sa po jednim pogodkom Videnović i Baltić.

Mladim fudbalerima Kablova treba odati priznanje što su stoički podneli katastrofalan poraz od razgoropađenih domaćina igrajući do poslednjeg minuta susreta. Ostaje pitanje da li i zbog čega treba žrtvovati golobrade fudbalere na početku njihovih fudbalskih karijera. Ovo nije prva utakmica na kojoj su zaječarci nastupili sa manjim brojem igrača, a verovatno ne i poslednja. Ko ima zadovoljstvo i korist od ovakvih mečeva. Najmanje ovi dečaci.

 

 

 

Aca Stojanović