Knjaževčani brojali do dvanaest

ТИМОЧАНИН – КАБЛОВИ

12 : 0 (3 : 0)

 

Књажевац, Стадион: Градски  СУДИЈА: Вукадиновић Петар (Ниш) 7, Стрелци: Златковић у 2, 19 и 66 мин., Милошевић у 36,47,55 и 67 мин., Милојковић у 56,59 и 73 мин., Балтић у 61 и Виденовић у 77 мин. за Тимочанин.

 

ТИМОЧАНИН: Маринковић -, Милојковић 8,  Којић 7,5 С. Стојановић 7,5 Мишић 7,5 Николић 7,5 (од 46 мин. Ст. Ранђеловић 7,5), Стојадиновић – (од 10 мин. Минић 7,5),Златковић 8, Балтић 7,5 Виденовић 7,5 Милошевић 8,5

 

КАБЛОВИ: Дубљевић 7, Николић 6, П. Илић 6, А. Илић 6, Вељковић 6, Златковић 6, Димитријевић 6, Младеновић 6

 

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Милошевић Јован (Тимочанин)

 

Зајечарци су на мегдан Тимочанину изашли са осморицом играча па се другачији епилог по госте сем резултатске катастрофе није могао очекивати.

Почело је погодком Златковића већ у 2 минуту а наставило се серијом неискоришћених прилика домаћих да би се први део утакмице завршио са само три погодка у мрежи Дубљевића.

Друго полувреме је протекло у канонади домаћих играча. Златковић се још два пута уписао у листу стрелаца. Хет триком му се придружио капитен Милојковић али је са своја  четри погодкасве засенио Јован Милошевић. У листу стрелаца до краја сусрета уписали су се са по једним погодком Виденовић и Балтић.

Младим фудбалерима Каблова треба одати признање што су стоички поднели катастрофалан пораз од разгоропађених домаћина играјући до последњег минута сусрета. Остаје питање да ли и због чега треба жртвовати голобраде фудбалере на почетку њихових фудбалских каријера. Ово није прва утакмица на којој су зајечарци наступили са мањим бројем играча, а вероватно не и последња. Ко има задовољство и корист од оваквих мечева. Најмање ови дечаци.

 

 

 

Аца Стојановић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net