JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KNAŽEVČANI KUĆI PEVAJUĆI

SRPSKA LIGA-ISTOK

JEDINSTVO(P)- TIMOČANIN 0:1( 0:0)

Paraćin: Gledalaca 200. Sudija: Nikola Đorđević (Leskovac) 8. Strelac: Luka Petrović u 82 min. Žuti kartoni: Ristić(Jedinstvo), Zdravković, Dragićević (Timočanin).

JEDINSTVO(P): Mladenović 7, J. Jovanović 6, Lazić 6 ( M. Jovanović 6); Krstič 6,5, Vasić 6,5, Rašić 5 ,5 (  Kovačević 6, ), Novaković 6, Petrović 6,5, Milanović 6, Radovanović 6, Petković 6.

TIMOČANIN: Nakić 7, MIlojković 7,  S. Stojanović 7, Zdravković 7, Stanković 6 ( Kicić 6), I. Stojanović 7, Videnović 7, Dragićević 6 ( Stojadinović -), Petrović 8, Baltić 7, Jovanović 7.

Igrač utakmice: Luka Petrović

Domaćin na premijeri oslabljen bez nekoliko standranih prvcotimaca naišao je na ozbiljnog protivnika iz Knjaževca koji je u finišu utakmice relaizovao jednu priliku I tako su gosti otišli kući pevajući.Trenutak odluke dogodio se u 82 minutu kada se u gužvi pred gol domaćina najbolje snašao strelac Petrović I preciznim udarcem poslao lopru u sam donji levi ugao nemoćnog Mladenovića, koji je vrhovima prsrtiju zakačio loptu ali je ona ipak završila u nebrabnjeni deo mreže. Tako su gosti iz Knjaževca na prolećnoj premijeri u Paraćinuslavili pobedu, dok domaćinu preostaje žal za porazom u fer I korektnoj igri jednog I drugog tima, viđen je samo jedan pogodak, ali je bilo prilika i pred jednim I pred drugim golom ali su oba golmana bila na visini svojih zadataka

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print