JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Kanonada golova u Bojniku

Bojnik. Gledalaca 200. Sudija: Oliver Stojanović(Leskovac) 8. Strelci: N. Ilić u 9, 32, 85, Danijel Stanišić u 26, S. Petrović u 34 i 81 za Psutu reku, Ranđelović u 10 i 22 min. za Svetlost.  Žuri karton: A. Marjanović ( Svetkost).

PUSTA REKA: S. Stanković 6, N. Petović 7 ( L. Kostić-), L. Petrović 7, P. Vidojević 8, Arsić7, Aleksandar (Z) Stanković 7 ( Dinić-), Danijel Stanišić 8, Aleksandar (G) Stanković 7,5, N. Ilić 8,5, N. Jovanović 7 ( Dragoslav Stojčić -), S. Petrović 8.

SVETLOST: P. Stamenković 6, Marjanović 6(Milić-) Ilić 6, Pavlović 6, Stevanović 5,5, Vučković 6, Antanasijević 5,5, Maksović 6, Vukadinović 6, Babović 6,5, Ranđelović 7,5.

Igrač utakmice: Nikola Ilić

Odlična fudbasla pretstava u kojoj su igrač jednog i drugog tima od početka utakmice počeli  sa otvorenom fer i korektnom igrom , što je rezultiralo sa čak šeset pogotka u prvom i dva u drugom delu igre.

Već u 9 minutu domaći dolaze u voćsvo preko kapitena i trostukog strelca na ovoj utakmici Nikole ilića, koji je iskoristio gužvu pred gol gostiju i samo skrenuo let lopte koja je završila iza leđa golmana gostiju.

Samo minut kasnije odlična akcija gostuju u koji je Babović  uposlio Ranđelvića koji je preciznim udarcem savladao golmana domaćih i poravnao rezultat. Gosti dolaze u voćstvo i preokreću  rezultat u svoju korist u 22 minutu uz obilatu pomoć golmana domaćih S. Stankovića. koji je loptu ispucao, ona je pogodina  Ranđelovića i završila u njegovoj mreži.

Radost gostuju trajala je samo četri minuta kada je Danijel Stanišić uspeo da se probije po levoj strani i odličnim udarcem primora ne kapitulaciju golmana gostiju. Još dva pogotka do odlaska na odmor za domaće a strelci su najpre N. Ilić u 32 , da bi samo dva muta kasnije u strelce se upoisao po prvi put S. Petrović, sa tim rezultatom 4:2 se otišlo na zasluženi odmor.

U drgom delu igre još dva pogotka domaćih napadača, ali tek u finišu utakmice. Najpre je svojiom drugim pogotkom  na utakmci S. Petrović povećao voćstvo na 5:2, da bi četri minuta kasnije posle prekršaja Maksovića nad Danijelom Stanišićem sudija pokazao na  penal. Siguran realizator bio je N. Ilić i svojim trećim golom na utakmci postavio konačnih 6:2 na ovoj kvalitetnoj utakmci, gde se igralo fer i korektno, otvoreno,  borbeno, bez kalkulisanja,gde su gosti iz Dadnejvca ostavili dobar utisak i pored šest primljenih pogodaka, pokazali daznaju daigraju fudbal u ovom rangu .

V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print