IN MEMORIAM

Dr. ALEKSANDRA JOVIĆ

 

1986-2023

 

Lekar dugogodišnji FK Radan iz Lebana dr. Aleksandra Jović iznenada je preminula u subotu 4 marta na Klinici u Nišu u svojoj 37 godini života .

Pozlilo joj je iznenada na radnom mestu Inače radila je u Dom Zdravlja u Lebanu u Hitnoj službi i bila je dobar lekar i humani čovek, a za sobom je ostavila ćerkicu Emiliju  i roditelje. Pamtićemo je po njenom ljubaznom osmehu i uvek spremnuom da pruži pomoć bilo to na utakmicama FK Radana, ili na Hitnoj službi gde je radila. Volela je sve vrste sportova naročito fudbal, pa će zato ostati u sećanje svim ljubiteljima fudbala u Lebanu.

Sahrana pokojne Aleksandre obaviće se sutra( utorak 7 mart) na grobolju u Lebanu u 13 časova uz prisustvo velikog broja građana, sportiste, kolege, i rodbine Lebana.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net