JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“GUMARIMA” CILJ EKSPRESNI POVRATAK

Lebane: Jesenji deo prvenstva u Srpskogj fudbalakoj ligi -istok je završen, dali smo analizu minulog jesenjeg dela prvenstva a ovog puta smo rešili da predstavimo najboljeg među najboljima , a to je FK Trajal iz Kruševca

koji je ubedljivo osvojio titulu prvaka u Srpskoj fudbalkoj ligi – istok, ostavivši iza sebe sve konurenete poput Radnički iz Pirota, GFK Jagodinu, Budućnost iz Popovca sa velikom bodovnom razlikom.

U jesenjem delu prvenstva Trajal je odigrao 15 utakmica i zabeležio isto toliko pobeda sa golo razlikom38 datih i 6 primljenih pogodaka sakupio je svih 45 bodova, iza njih je Radnički iz Pirota sa 30 bodova, koliko ima i komšija Meševo i GFK Jagodina sa 27 osvojenih bodova. Na svom terenu Trajal je odigrao 8 utakmica i zabeležio isto toliko pobeda uz gol razliku 18 datih i samo 2 primljena pogodaka osvojio je 24 boda i po uspešnosti kao domaćin je ubedljivo na prvom mestu.

 

Na gostovanju je odlazio na 7 utakmica i skor je 7 pobeda uz gol razliku 20 datih i samo 4 primljena pogodaka , osvojeno je 21 bod i kao gosti su bili najbolji od svih . Znači titula jesenjeg prvaka je u pravim rukama.

Boje kluba u jesenjem delu prvenstva branilo je 22 fudbalera i to: Golmani Bogdan Jovanović, Aleksandar Simić, i Nemanja Marković, ispred njih odbranu su činili ovo igrači: Dušan Stević, Strahinja Jevtić Nikola Jovanović, Marko Mitrović, Nemanjua Spasić, Petar Vojinović.

Vezni red lidera prvenstva Srpske lige su .Lazar Nikolić, Luka Aresenijević, Filip Gogić, Ognjen Jović, i Danijel Milenković.

Napadački deo tima čine i to: Filip Đurović, Bratislav Simić, Marko Đorđević, Mitar Radivojević i Aleksa Beskorvajni.

Od 38 postignutih pogodaka golgeter tima je Filip Đurović sa 9 postignutih golava, koji je na listi strelaca Srpske lige istok odmah je iza Željka Dimitrova iz Radnički(P) koji vodi sa 11 pogodaka, zatim sa 5 pogodaka je Aleksa Beskorvajni i Aleksa Kostić-Milutinović, sa 4 pogotka su: Marko Đorević i Fiulip Gogić, sa 3 pogotka je Uroš Rašković, sa 2 pogotka su Lazar Nikolić i Bratislav Simić, i sa 1 pogotkom Dušan Punoševac i Mitar Radivojević.

Pokazano je ukupno 24 žutih kartona i to: sa 4 javne opomene je Dušan Stević i Nemanja Spasojević, sa 3 žuta kartona su Lazar Nikolić i Filip Gogić, 2 kartona zaradio je Uroš Rašković i po 1 javnu opomenu imaju Luka Arsenijević, Filip Đurović, Marko Đorđević, Ognjen Jović, Danijel Milenković, Mitar Radivojević, Aleksa Kostić-Milutinović, Petar Vojinović.

Zahvaljujući naravno igračkom kadru na terenu ostavren je ovako dobar uspeh u jesenjem delu prvenstva ali sve zasluge idu i na adresu Stručnog štaba Trajala koji izgleda ovako : Šef stručnog štaba je Ivica Momčilović bivši igrač Crvene Zvezde,koji na igrače prenosi svoje bogato fudbalsko iskustvo, njegov ponoćnik je Mirko Milutinović, kondicioni trener je Bojan Marjanović, trener golmana Filip Anđelković, trener Analitičar Stefan Filipović, doktor kluba Marko Petković fizioterapeuti Marija Stevanović i Miloš Mihajlović.

Upravu kluba čine ljudi koji vode brigu o radu i funkcionisanju kluba, kako bi sve bilo besprekorno a u ovoj fudbalskoj sredini je baš tako. Na čelu kluba je predsednik kluba Vladan Gašić , potpredsednik kluba je Miloš Kocić, i generalni sekretar poznato fudbalsko lice Nebojša Popović.

O tek završenom jesenjem delu prvenstva prvi čovek kluba predsednik Vladan Gašić sa ponosom kaže: Još od samog starta pripremnog perioda stavili smo za cilj da nam je ekspresni povratak u Prvoj ligi Srbije gde nam i pripada meseto i po kvalitetu i po svim ostalim pratećim stvarima. Što se tiče jesenjeg dela prvenstva mogu biti zadovolja kako igračkim kadrom , tako i radom stručnog štaba na čelu sa šefom struke Ivicom Momčilovićem koji ima odličnu saradnju kako sa svojim saradnicima tako i sa igračkim kadrom i upravom kluba, sve funkcioniše besprekorno.

Pauzu ćemo iskoristiti da analiziramo jesenju polusezonu i da odlučimo dali ćemo dovesti neko pojačanje ili ćemo se osloniti na postojeći igrački kadar koji je jesenas pokazao svoj kvalitet. Sa pripremama ćemo početi na vreme kako bi što spremnije dočekali prolećni start i ponovili dobre fudbalske partije iz jesenji deo i tako na kraju ostvarili svoj zacrtani cilj a to je ekspresni povratak u društvu članova Prve lige Srbije gde nam i pripada meseto po svim parametrima bio je jasan predsednik Gašić.

Nama na kraju ne preostaje drugo ništa nego da ovako uzornom fudbalskom kolektivu kakav je Trajal iz Kruševca u ime naj čitanijeg portala na teritoriji FS-RIS poželimo na proleće da odigraju još bolje fudbalske partije i ubedljivo stignu prvi na tabeli Srpske fudbalske lige istoki ponovo se vrate odakle su došli a to je Prva liga Srbije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print