JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BRZI BROD ISPED SVIH

Lebane: Jesenji prva u Zona centar koji bih pre nazvao Niška fudbalska zona jer čini sve klubove iz Niša i okoline ekipa OFK Brzog Broda iz predgrađa Niša prva je stigla na cilj serijom od deset poslednjih utakmica bez poraza i tako prvi presekli vrpcu kao jesenji prvaci Zone cenetar.

Lider jesenjeg dela prvenstva na 15 odigranih utakmica zabeležio je 13 pobeda 2 nerešene i bez gorčine poraza uz gol razliku 62 dana i samo 18 primljenih golova tako su osvojili titulu jesenjeg prvaka u ovom rangu takmičenja, ostaviviš iza sebe Jedinstvo iz Gornjeg Matejevca sa 35, Mladost iz Medoševca sa 32 i Mladost iz Batušinca sa 30 0svojenih bodova.

Na svom terenu odigrali su 9 utakmica i zabeležili isto toliko pobeda uz gol razliku 41 datih i samo 8 primljenih golova sakupivši svih 27 bodova i ubedljivo su na prvommestu po uspešnosti kao domaćini.

Na gostovanje su putovali 6 puta i zabeležili 4 pobede uz 2 nerešene bez poraza i gol razliku 21 datih i 10 primljenih golova,sakupivši 14 bodova, što je za svaku pohvalu a kao gosti zauzimaju 3 mesto iza Mladost (M) sa 19 bodova na 8 utakmica i Jedinstvo(GM) sa 16 iz 7 odigranih utakmica.

Uz igrački kadar koji je 70 posto ostao isti iz Srpske lige stručni štab Predrag Đorđević i njegov saradnik Vladimir Stamneković su svoj deo posla odragili kako treba zahvaljujući pre svega disciplini igračkog kadra sa kojim raspolažu. Najviše pogodaka postigli su Marko Arsić i Ivan Jović po 10 pogodaka, V. Petrović sa 9 postignutih pogodaka. Igrački kadarar OFK Brzi Brod izgleda ovako: Stefan Kitanović, Filip Stanković, Nikola Marković, Mihajlo Veličković, Marko Arsić, Vukašin Petrović, Dušan Kostić, uroš Šipčić, Pavle Stojanović, Ivan Krtsić, Ivan Jović, Marko Krstić, Dimitrije Cvetanović, Luka Jovanović, Uglheša Mitić, Miloš Žikić, i Boško Milosavljević

.

O jesenjem delu prvenstva predsednik kluba Milan Filipović sa zadovoljstvom kaže: Uslove za rad što se tiče infrastrukture su odlični , teren i službene prostorije su za viši stepen takmičenja. Ali što se tiče finansiske podrške zahvaljujući sponzorima uspešno smo okončali jesenji deo prvenstva posebno suvereni smo bili gospodari na utakmicama zadnjih deet kola. Igrači igraju bez dinara nadoknade i tu im se kao predsednik kluba javno zahvaljujem što nas razumu da smo finansiski u lošem stanju jer nemamo dovoljnu podršku lokane samopurave koliko bi trebalo za jedan uspešan rad i dobre rezultate. U planu smo da tim pojačamo sa dva tri igrača koji će stvoriti još veću konurenciju u timu.

Sa pripremama smo u planu da krenemo polovinom januara tu negde oko 15 januara. I na proleće očekujem dobre fudbalske partije i ekspresni povratak među članove Srpske fudabalske lige , gde nam i pripada mesto. Konurenti su nam tim iz Gornjeg Matejevca i Medoševca ali smatram da smo kvaitetniji tim i da ćemo na proleće kao jesena s stići prvi na cilj , i ljubiteljima fudbala omogućiti da ponovo gledaju utakmice Srpake fudbalske lige jer to naši navijači zaslužuju.što se tiče igračkog kadra zadovoljan sam igrom svih igrača, svki je pružio svoj maksimum prema svoje mogućnosti koje poseduju kao fudbaleri.

Nama na kraju u ime naj čitanijeg sportskog portala ovom uzornom fudbalskom kolektivu poželimo još bolje igre na proleće i da im se zacrtani plan ostvari.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print