JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GORNJOSTOPANJČANJIMA CILJ GORNJI DOM

Gornje Stopnaje : Pod dirigentskom palicom  trenera  Dejana Jocića sa pripremama za prolećni deo prvenstva  počelo se 23 januara. Kao i pred početak prvenstva što su pokazali da su bili upravu i ovog puta pred start prolećnog dela prvenstva  ciljFK Jedinstva  je plasman u gornji deo tabele, bez nekih ambicija o višem rangu takmičenja.

Šef struke je zadovoljan dosadašnjim radom na treninzima , kao i odazivom igrača koji prisustvuju na svakom treningu jer izostajanja nema. Klub je jedino napusutio Danijel Dimitrijević koji je pristupio FK Milanovu . Dok je klub u planu da u svoje redoev dovede dva –tri pojačanja koja će pojačati znatno konurenciju u timu plavo belih.

Sa pripremnim utakmicama se kreće u nedelju 06 februara 2022 sa ekipom FK Čekmin na pomoćnoim terenu GFK Dubočice sa veštačkom travom, zatim 13.februara u Vunarcu sa ekipom Mladosti 1959 liderom tabele zapad , zatim 20 februara u Bošnjacu sa FK Jedinstvom takođe liderom zapada koji sa Vinarce dele prvo mesto,  i generalna proba 27 februara sa Srpskoligašem FK Slogom u Leskovcu.

Jesenji deo prvenstva završen je na četvrtom mestu što je veliki uspeh za ovaj klub koji je u prvenstvu dugo bio lider na tabeli Zona jug.Igrački kadar je uglavnom iz Gornjeg Stopanja što je to još jedan veliki plus za ovaj klub, a koristimo priliku kaže predsednik kluba Stefan Stefanović da se javno zahvalimo igračima sa strane koji se istinski bore kao da su meštani i pošteno brane boje našeg kluba. Maksimalno se zalažu da daju svoj doprinos da naš klub ima respekt kod svake ekipe koji su nam protivnici . U klubu sve funkcioniše na najbolji mogućem nivou, jer se igračima ne duguje ni dinar dugovanja. Teren nam je u izvanrednom stanju , gde nam mogu da pozavide i mnogo renomiraniji klubovi ne samo u zonskom već u Srpskoligaškom pa i drugoligaškom  stepenu takmičenja.

Glavni sponzor kluna je Igor  Stanojević-Dugi, dok svi iz uprave kluba ,navijači koji su meštani meštani takođe daju svoj doprinos u granicama svoje finansiske mogućnosti. Zahvalni smo i gradu Leskovcu na izdvojenim sredstvima za naš klub,posebno gradonačelniku Dr. Goranu Cvetanoviću  jer bez tih sredstava naš klub nebi bio tu gde jeste. Razumevanje je opravdano jer mi kao klub im se na odobrene sredstva odužujemo dobrim rezultatima, radom u klubu i savesnim odnosom prema klubu u kome  smo trenutno kako igrači tako i uprava kluba.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili