JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FURIOZNI ČIVLAČANI

FK SLOGA-FK JABLANICA  4:0 ( 1:0)

Leskovac: Gledalaca 100. Sudija: Nikola Đorđević(Leskovac). Strelci: Cekić u 4, Đokić u 68, S. Kostić u 72, Nikolić u 80 min.

FK SLOGA: Janaćković, Cakić, Marjanović, Ilić, Lepojević, Vl. Ristić, Cekić, Marjan Zdravković, Dodić, N. Kostić, Stanković. Igrali su još: Mikica Zdravković, Petrović, Nikolić, Stanojković, M. Ristić, Đokić, S. Kostić.

FK JABLANICA: Davidović, Jović, Zaimi, Milošević, Ibraimović, Slavko  Rajčević,  Stefan Rajčević, Ivanović, Sahiti, Savić, Grozdanović. Igrali su još: Mihajlović, Mirdzić, Š. Sahiti,

U prvom  delu igre gosti iz Medeveđe pružili su dostojan otpor novom Srpskoligašu. Mladi novjalija u revovima  domaćih Cekić već u 4 minutu načeo je mrežu gostiju, što se do odlaska na odmor ispostavilo da je to bio rezultat prvog dela igre.

U  drugom  delu utakmice  došla je do izražaja bolja pripremljneost domaćina i veći fond igrača, što je učinilo da domaćin bude taj koji je dominira na terenu  i sa još  tri pogotka visoko porazio Medveđane, koji su bez obzira na visok rezultatski poraz  ostavili dobar utisak.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print