JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GORNJOSTOPANJČANI OZBILJNO SE PRIPREMAJU

Gornje Stopanje: Na putu Leskovac –Bojnik već na samom početku  puta , dočekaće Vas   fudbalsko selo Gonje Stopnje, koje u svom okuženju imaju FK Jedinstvo koje je ponos i dika svih žitelja ovog sela koji jednostavno rečeno žive za ovaj klub, koji se sa uspehom takmiči u Zona-jug. Prventvso  su završili na osmom mestu, koj je ih umalo nije koštalo selidbom u niži rang takmičenja , što bi bila prava šteta za tako jedan organizovan klub. Neka  to bude opomena za ubuduće.

Zato  su sa pripremama za novu takmičarsku godinu  2o21/ 22 godinu počeli 21 jula i na okupu šefu  struke Dejanu Jociću ostali su svih 24 fudbalera iz prošlog prvenstva. U klub su po dogovoru sa trenerom Jocićem došli novjalije Aleksa Ristić koji je branio boje nekoiko klubova u okruženju, poslednji put je bio član Budućnosti iz Orašja. Druga  prinova je mlađani Vladan Stanojković iz Sloge iz Leskovca i po proceni ljude iz kluba to su dva mesta koja su njopterećenija u toku prvenstva n a poziciji bek-štoper. Ma da  su u pregovoru sa još nekoliko igrača.

Klub funkcioniše bezprekorno na čelu sa predsednikom kluba Stefanom  Stefanovićem inače još uvek aktivnim igračem ovog kluba, tu je i Igor Stanojević privani preduzetnik iz ove sredine, koji uvek pritekne u pomoć kad je finansiski problem u pitanju. Za komit  sistem je zadužen Goran Pejković koji svoj deo posla radi bezprekorno dobro, kao i Generalni sekretar kluba ovlašćeni predstavnik ekipe na zvaničnim nasupima Ivica Pejković. Za složna braća daleko se čuje.

Pripreme protiču u najboljem redu radi se svakog dana i velike vrućina nije prepreka da se prolije more znoja na terenu na treningu, ali momci to sve stoički podnose. Dosad je odigrana jedna pripšremna utakmica sa ekipom Nebeski Anđeli bez pobednika(1:1), već u nedelju 1 avgusta je druga utakmica sa  FK Plantažom, potom  8 avgusta sa ekipom Čekminom  na njihovom terenu, potom generlna proba posednjeg vikenda pred početak prvenstva sa bivđim Srpskoligašem Moravac/Orionom.

Na kraju poželimo FK Jedinstvu još bolje rezultate u novoj takmičarskoj sezoni gde ih očekuje monogo teži posao nego u predhodnom s obzirom da je kvalitet ove godine timova koji će se takmičiti  u Zona-jug biti  mnogo jači.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print