JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FK GRACKO PONOVO ZONAŠ

Staro Gracko: Posle godinu dana pauze u društvu Zone-jug fudbaleri FK Gracko od jesenas ponopvo će biti članovi u ovom rangu takmičenja. Sve svoje utakmice kao domaćini igraće u Kuršumliji na terenu OFK Kosanice, jer upravo zajedno se vraćaju u ovom rangu takmičenja kada su u predprošlom prvenstvu zajedno ispali. Obnovili su i konsolidovali svoje redove i ovih dana će početi sa pripremama, jedino ih muči početak prvenstva , da bi mogli da usmere i sam početak priprema, kako bi spremno dočekali prvenstvo sa željom da izbore opstanak, jer im je to jedini cilj.

Šef stručnog štaba Nenad Perović i njegov pomoćnik Milutin Matović na raspolaganju imaju 23 fudblaera , koji podjednako konurišu za sastav prvih jedanaest koji će početi prvenstvene trke. Na raspolaganju su im sledeći igrači: Ilija Lazić, Nemanja Rašić, Petar Stoiljković, Nikola Milenković, Lazar Živić, Stefan Jovanović, Nemanja Mirković, Nenad Ristić, Dušan Milićević, Perica Mirković, Milivoje Matović, Dušan Kukureković, Marko Žarković, Slaviša Stefanović, Filip Todorović, Filip Rašić, Vojislav Đokić, Marko Vasić, Nemanja Minić, Nervin Šaćiri, Dušan marinković, Nenad Ničić, Nebojša Denić.

O ponovnom povratku u Zoni jug šef stručnog štaba Nenad Petrović kaže: Na raspolaganju imamo dovoljan fond igrača i organizacija u klubu je na zavidnom nivou zahvaljujući pre svega upravi kluba na čelu sa predsednikom Jovanom Matovićem koji su stvorili optimalne uslove za takmičenje. Pripšreme za prvenstvo ćemo sproveseti na našem igralištu u našem mestu, ali utakmice ćemo igrati u Kuršumliji  zahvaljujući pre svega razumevanju ljudi iz ovog grada odnosno OFK Kosanice koji su nam ponovo izašli u susret da budemo tu domaćini. Zato koristim priliku u ime svih iz kluba da se zahvalim javno ljudima iz OFK Kosanice na razumevanju. Što se tiče priprema radićemo u tri faze i privilegovanih neće biti. Ko izbori mesto igraće najbolji, kako bismo postigli cilj a to je opstanak u društvu zonaša.

Predsednik kluba Jovan Matović takođe sa optimizmom najavljuje ponovni povratak u Zona jug rečima: Srećni smo što ćemo ponovo odmeriti snage sa klubovima iz Jablaničkog, Pčinjskog i Topličkog okruga koji se takmiče u ovom rangu. Trudićemo se da za svakog protivnika budemo „tvrd orah“ i da sa svim klubovima imamo odličnu sportsku saranju, jer mi dolazimo sa Kosova i Metohije da se što bolje ponovo upoznamo sa klubovima iz ovih okruga, i cilj nam je dobri rezultati i još bolji međuljudski odnosi sa svim našim protivnicima rekao je Matović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print