JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DO POBEDE U PRVOM DELU IGRE

DRUGA FUTSAL LIGA SRBIJE

 

KMF BELE CRKVE- KMF EKONOMIK 4: 3 ( 4:1)

 

Kuršumlija: Hala sportova. Gledlaca 300. Sudije: Bratislav Jović (Niš )7, Miloš Grujić (Niš ) 7, Dalibor Zlatković (Vranje) 7. Strelci: M. Mijajlović u 8, 12, D. Rakić u 13, V. Kocić u 18min. Za KMF Bele Crkve, N. Stojanović u 20, M. Glavović 33, 34 za Ekonomac. Žuti karton: V. Jovović ( KMF Ekonomac)

 

KMF BELE CRKVE: N. Mićović 7, M. Popović 7, M. Mijajlović 8, D. Radosavljević 7, N. Jovanović 7. I. Lazić 7, D. Rakić 7,5, G. Milošević 7, V. Kocić 7,5, I. Zdravković 7, N. Matović 7, Đ. Milenković 7, S. Simić7.

 

KMF EKONOMAC: N. Anastasković 6,5, M. Dodić 6,5, S. Popović 7, D. Mihić 7, V. Jovović 6,5, M. Radivojević 6, Đ. Tomić 6,5, M. Glavović 8, N. Stojanović 7, M. Čobanović 7, N. Jović 6, S. Jurošević 6.

 

Igrač utakmice M. Mijajlović

Sve je rešeno u prvom delu igre kada su domaći bili apsolutni gospodari na parketu , postigli četiri pogotka , i tu prednost od tri pogotka sačuvali u drugom delu igre u kome su gosti bili bolji i postigli dva pogotka, ali je ipak bilo premalo da se dostigne domaćin rezultatski iz prvog dela igre.Već u 8 minutu mrežu gostiju načeo je najbolji pojedinac na utakmici Mijajilović , da bi isti igrač samo četiri minuta kasnije tu prednost udvostručio .

Minut kasnije na sceni stupa D. Rakić i već je 3.0 za domaćina. Pet minuta kasnije tačnij eu 18 u strelce se upisuje i V. Kocić i tog trenutka se nazirala katastrofa gostiju. Do odlaska na odmor u 20 minutu igre , znači u poslednjem gosti su postigli prvi pogodak a strelac je N. Stojanović i na poluvreme se otišlo rezultatski 4:1 za domaćina.

U drugom delu gosti su zaigrali mnogo ozbiljnije i postigli su dva pogotka preko njihovog najboljeg pojedinca M. Glavovića u 33 i 34 minutu i postavio konačan rezultat 4:3 u korist domaćina, koji u drugom delu nije uspeo nijednom da pogodi mrežu gostiju čuvao je znalački stečenu prednost iz prvog dela igre i uspeo da sačuva i osvoji ceo plen.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili