DAR FS RIS-a KLUBOVIMA JABLANIČKOG I TOPLIČKOG OKRUGA

Leskovac. Na velelepom stadionu GFK Dubočice u Leskovcu ovih dana uručena je nova sportska oprema dar FS RIS-a koji su predstavljali predsednici Vladan Gašić i Zoran Ignjatović, kao i domaćin gradonačelnik grada Leskovca dr. Goran Cvetannović koji su i uručivali opremu klubovima pojedinačno.

Klubovima je dodeljeno po 5 fudbalskih lopti kompet mreže za golove i garnitura dresova i gaćica za celu ekipu. Dobitnici su klubovi iz Jablaničkog okruga FK Vlasina, FK Jablanica, FK Radan, FK Pusta reka, FK Sloga, FK Jedinstvo(GS). FK Plantaža, FK Mladost iz Vinarca i FK Jedinstvo iz Bošnjaca ,

IZ Topličkog okruga opremu su dobili FK Žitorađa, OFK Kosanica, FK Jastrebac iz Blaca, Svetlost iz Badnjevca i OFK Topličanin iz Prokuplja.

Ovo nij eprvi put da FS RIS pomaže klubove sa ovih protora i ovo će biti dobrodošlica za prolećni deo prvesntva, jer će upoptunitiopremu svi klubovi i spremno će dočekati štose tiče opreme zahvaljujući razumevanj ljudima koji su na čelu FS RIS a već sam pomenu njihova imena na početku.