JugSport.net

sportski portal južne Srbije

CILJ SAČUVATI STATUS SRPSKOLIGAŠA

Kladovo: Pod dirigentskom palicom novog šefa struke Srpskoligaša iz Kladova FK Đerdapa Gorana Matovića prozivka ujedno i početak zimskih priprema za prolećni deo prvenstva počeo je još 22 januara sa ciljem da se što bolje pripreme i sačuvaju status Srpskoligaša. Prozivci su prisustvbovali čak 23 fudbalera. Porozivci se nisu odazvali oni koji su napustili klub a to su: Nebojša Radičević, Andrija Živković, Miloš Jokić, i Lazar Hrnjaz.

Umesto njih klub je angažovao pojačanja a to su: Sergej Đapa (laktaši RS), Uroš Đurić ( Telepotik)Ivan Dragićević ( Jedinstvo Kruševac), Živan Ramović ( Omladinac Novi Banovci), Luka Đokić ( Jedinstvo Ub), golman Andrija Stanojević Radnički-Niš), Dimitrije Radojević ( Budućnost -Arilje), Novica Modoranović ( RFK Brodoremont-Kladovo), čak osam pojačanja koja ulivaju nadu da će proleće bti daleko berićetnije od jesenas kad je upitanju bodovni saldo i beg iz donjeg dela tabele.

Pripreme se sastoje iz tri faze, tako da je prva odrađena na sticanje snage, sledi rad sa loptom i odigravanje pripremnih utakmica, kako bi se što spremnije dočekao start prvenstva kada Fk đerdap u prvom kolu prolećnog dela prvenstva dočekuje na svom terenu ekipu Jedinstva iz Paraćina i biće to prilika da se uknjiže prvi prolećni bodovi.

Kladovčani su dosad odigrali jednu utakmicu sa Brodoremont 3 februara i zabeležili pobedu od 7:0, naredna utakmica je 13 febrauara sa Dunavom, potom 17 febrara sa Timok 1919, i generalna proba pred početak prvenstva sa Hajduk Veljkom iz Negotina 24 febuara.

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET fudbalerima i upravi kluba, kao i navijačima FK Đerdapa želimo uspešan nastavak prvenstva i da im se ostavri cilj koji su zacrtali, a to je opstanak među Srpskoligaši. Kao i nastavak saradnju sa FK Đerdapom sa izveštajima sa utakmice na našem portalu, kao što je bilo dosad.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili