JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“CARIĆI” SE NEĆE NAIGRATI FUDBALA

Pukovčani su u minulom kolu protiv “fenjeraša” Bukovika u Ražnju, nakon mnogo neizvesnosti, izborili novu prolećnu pobedu (2:3) i nastavili proboj ka vrhu tabele Zone Centar.

Miljan Nikolić, trener Pukovca, ističe da su prolećne pripreme dobro sprovedene i da su urodile plodom već na startu proleća. U nedelju Pukovac dočekuje tradicionalno neugodnog rivala iz Niša, Cara Konstantina.

– “Carići” umeju da iznenade. U Pukovcu su uvek pružali maksimum i predstavljali se u lepom izdanju. Neće nas zavarati njihovo slabo izdanje u minula dva kola i dočekaćemo ih potpuno spremni i kompletni. Sportski ćemo ih ugostiti, uzvratiti jesenje gostoprimstvo, ali tradicionalnim sportskim prijateljima nećemo dozvoliti da se naigraju fudbala u Pukovcu. Spremni smo za treći prolećni triujumf u nizu i proboj ka vrhu tabele, rekao je trener Nikolić.

Novajlije su se uklopile, a posebno raduje uspešan start povratnika u ekupu, golmana Stefana Cenića.

_ Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Pukovca i odlučio sam da im pomognem u borbi za vrh tabele. Prihvaćen sam odlično i trudim se da zadovoljim odbranama. Siguran sam na golu jer ispred sebe imam odličnu odbranu predvođenu bivšim internacionalcem Aleksandrom Trajkovićem jednim od najboljiš štopera u zani. Lazar Veljković i Marko Smiljković, predstavljaju nerešivu enigmu za protivničke napadače, rekao je golman Cenić.

Pukovčani su proleće dočekali sa podmlađenom ekipom. Šansu na proleće su dobili mladi Mihajlo Nešić, Marko Ibišević, Stefan Đorđević i Jovan Stevanović. Dobijenu minutažu su odlično iskoristili i zalaganjem i talentom se opravdano nameću treneru Nikoliću.

– Protiv “carića” iz Niša očekujemo podršku publike i voleli bi smo da zajednički proslavimo novi trijumf. Podrška vernih navijača nam mnogo znači i očekujemo ih u velikom broju. Utakmice sa ekipama iz Niša su bile uvek posećene, rekao je kapiten Aleksandar Mišić.

 

D. Mitrović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili