PIROĆANCI PRAZNIH ŠAKA U MEŠEVU

POLUFINALE  KUP  TAKMIČENJA FS-RIS-a

 

FK MEŠEVO – RADNIČKI (PI)- 2:0 (1:0)

 

Meševo. Gledalaca 300. Sudija: Danilo Spasić ( Lebane) 8. Strelci: Petrović u 29, Lu. Marković u 51 min. Žuti kartoni: Živić, Majdevac(Meševo), Stojanov, Adzibaba(Radnički).

 

MEŠEVO: L. Marković 7, Cojić 7, (Milosavljević-), Radovanović 8, J. Marković 7, L. Marković 8, Žiža 7, (Slavković-), Zogović 7,(Deljanin – Milićević-), Živić 7,5, Majdevac 8, Petrović 8, (Milenković-), Milićević 7 ( Ristić-)

 

RAQDNIČKI(P): Marković 7, Stojanović 7, Ristov 7, (A. Petrović -), Bogdanović 6,5, (Petrov-), Mančić 7, (Ristić-), Adzibaba 6,5, kamenković 6,5, Colić 7, Ivković7, Dušanić 7, N. Petrović 7, Davidović7 ( Antić-).

 

Igrač utakmice: Lu. Marković

Blistava partija domćih fudbalera koji su favorizovanog gosta iz Pirota nadvisili u svim elmetima fudbalske igre i pobedom se plasirali u finale Kup takmičenja na teritoriji FS RIS gde ih u finalu očekuje duel sa ekipom Timočanina iz Knjaževca na neutralnom terenu po svoj prilici u Jagodini.

Posle nekoliko propuštenih prilika domaćih Zogovića i Milićevića stiga je u 29 mintu prva radost za domaćina. Strelac vodećeg pogtka je Petrović u 29 mintu igre i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor uz jednu priliki gostiju kada je Bogdanović sa samo nekoliko metara bio nesnalažljiv da ugura loptu u praznu mrežu.

Već na samom početku drugog dela igre prednost domaćina udvostručio je L. Marković pošto je nad njim načinjen kazneni udrac isti je izveo i postigao pogodak. Tako se do kraja utakmice ispostavilo da je i to bio konačan rezulzaz 2:0 jer su m,reže mirovale. Domaći su se odlično branili i čuvali stečenu predost, gosti pokušavali da preokrenu rezultat ali nisu uspeli u tome jer su naišli na raspoloženog domaćina za igru i rezultat koji ih po prvi put u istoriji postojanja vodi u finale Kup takmičenja FS RIS-a.