JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“CARIĆI” NOKAUTIRANI NA BUBNJU

ZONA CENTAR

CAR KONSTANTIN- JEDINSTVO (GM) 1:4 (1:1)

 

Niš. Igralište na Bubnju, Gledalca 200. Sudija: Vlastimir Milosavljević ( Svrljig) 8. Strelci: J. Petrović u 25 za Car Konstantin, A. Cekić u 37, M. Miloševac u 54 i 78, Đ. Miljković u 58 za Jedinstvo. Žuti kartoni: S. Stoiljković, D. Filipović, J. Petrović ( Car Konstantin), Đ. Stojković ( Jedinstvo).

 

CAR KONSTANTIN: N. Marković 6, M. Todorović 5 ( M. Petrović 6), S. Stoiljković 5 ( M. Lazarević 6), D. Filipović 6, N. Pavlović 6P. Milić 6, J. Petrović 6, M. Listeš 6, V. Stojčić 6, S: Danilović 5, N. Stamneković 5,5.

 

JEDINSTVO (GM): M. Pavić 7, M. Ljubisavljević 7,5, A. Mišević 7, M. Cojić 7,5, Đ. Miljković 7 ( P. Mijatova c-), a. Mitić 7, Ž. Gosić 7 ( S. Cvetković-), M. Miloševac 8,5, A. Cekić 7,5, L. Stojanović 7, Đ. Stojković 7 ( A. Nedeljković-).

Igrač utakmice Milan Miloševac

Blisatav partija na Bubnju fudbalera iz Gornjeg matejevca i visoka pobeda nad domaćinom izvojevana u nstavku sureta kada su postigli uz jedan u prvom još tri pogotka , a uz to propustili siaset prilika da domaćina poraze i sa dvocifrenimrezultatom.

Prvi deo utakmice završen je egalom domaći su prvi poveli u 25 minutu preko J. Petrovića alise ispostavilo do kraja utakmice da je to bio i jedini pogodak domaćina. Gosti su u 37 minutu stigli do izjednačenja pogotkom A. Cekića u 37 minutu i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu apsolutna dominacija na terenu gostiju koji najpre u u 54 minutu preko najboljeg pojedinca na utakmici M. Miloševca preokreću rezultat u svoju korist. Samo četiri minuta kasnije i treći pogodak gostiju a strelac je D. Miljković. Tačku na zasluženu pobedu stavio je M. Miloševac svojim drugim pogotkom na utakmici a za svoj tim četvrti i to je do kraja utakmice bio konačan rezultat u korist gostiju iz Gornjeg Matejevca.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print