JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOŠNJAČANI UBEDLJIVI DO FINALA

BARAŽ ZA POPUNU ZONE JUG

JEDINSTVO (B) – ZLOĆUDOVO 3:0 ( 2:0)

Bošnjace: Gledalaca 600. Sudija: Milan Đorđević (Leskovac ) 7. Stelci: M. Stanković u  17, Gligorijević u 21(KU), Janković 86  min. Žuti kartoni:Momćilović ( Jedinstvo(,  Z. Stojanović, Ristić, (Zloćudovo)

JEDINSTVO: Mitrović 7, Zdravković 7, Ivanović 7, D. Mitić 7, Stojković 7,5, Tasić 7, Janković 7 ( Ivanović-), Todorović 6,5 ( Cakić-), M. Stanković 7,5, ( P. Mitić -) Gligorijević 8, Radivojević 7 ( Momćilović 7)

.

ZLOĆUDOVO: Stojanović 7, Ranđelović 6,5 ( Petković-), Pewtrović  6 ( Radić 6), Marinković 6, Dimitrijević 7, Zdravković 6,5, V. Stanković 6 ( M. Stanković 6, Zdravković 6, Nastić 6,5, Ristić 7, Sr. Stanković 6, Nikolić 6 ( Đorđević -).

Igrač utakmice: Gligorijević

Potpuno zaslužena pobeda domaćina u baraž utakmci za popounu Zone-jug. Protivnik iz Zloćudova se pokazao kao dobar tim ali bez prave završnice. Proustili su nekoliko izglednih prilika da se nađu u finalu.

 

Ovako domaćin je sa tri pogotka izborio plasman u finale gde će naredne nedelje u istom terminu snage odmeriti sa Mladost 1929 iz Vinarca  drugoplasirna ekipa iz iste grupe sa Jedinstvom u prvenstvu.

Domaći su prvi pogodak postigli već u 17 minutu strelac je bio M. Stanković posle centar šuta Jankovića sa nekoliko metara matirao je iskusnog Zvezdana Stojanovića. Samo ćetri minuta kasnije kazneni udarac za domaće oboren je Janković i sudija je bez razmišljanja pokazao na belu tačku.

Udrac je izveo Gligorijević Stojanović odbranio ali je sudija Đorđević tražio da se ponovi zbog prevremenog ulaska odbranbenih igrača Zloćudova u kazneni prostor. Po drugi put Glihgorijević je bio precizan i udvostručio prednost, što je bio rezultat prvog dela utakmice.

U drugom delu gosti iz Zloćudova su imali neku blagu terensku inicijativu ali bez prave završnice i prilike za postizanje pogotka.

Domaći su postavili konačnih 3:0 u 86 minutu strelac je Janković, koji se iskupio za predhodna nekoliko promašaja, pošto je iskoristio kiks odbrane gostiju i zatresao mrežu iz neporedne blizine.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print