JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bošnjačani pevajući iz Leskovca

SRPSKA LIGA – ISTOK

Leskovac: Gledalaca 800. Sudija: Igor Rajković ( Despotovac) 7. Stelci: Nastić u 87 za GFK Dubočicu, Marković u 13, Kostadinović u 43, Đorđević u 88 min. za Jedinstvo. Žuti kartoni: L. Jovanović, Selimović, Đokić, N. Stanković (GFK Dubočica), Grozdanović, Stoiljković, I. Jović (Jedinstvo ).

GFK DUBOČICA: Z. Stojanović 6, L. Jovanović 6 ( Đokić-), Marinković 6, Dojčinović 6 ( B. Stamenković-), Ilić 6, Marinković 6, M. Stojanović 6, Selimović 6, N. Stanković 6, Trajković 6, Nastić 6.

JEDINSTVO: Mišić 7, Grozdanović 7 ( Mitić-), Kostadinović 7, M. Stanković 7 ( Ćuković-), Kostić 7, Grujić 7, Mitrović 7, Marković 8, Z. Stanković 7, Arsić 7, Stoiljković 7 ( Đorđević 7).

Igrač utakmice: Miloš Marković

Druga uzastopna pobeda Bošnjačana, ovog puta u komšiskom derbiju u Leskovcu sa GFK Dubočicom. Pobeda jednog i drugog tima u prvom kolu privukla je veliki broj gledalaca, od kojih su možda bili brojniji oni iz Bošnjca i okolnih mesta, koji su znlački bodrili svoje ljubimce, do zaslužene i vredne pobede, izvojevane boljom igrom i mudrom taktikom trenera Srđana Kocića sa klupe.

Već u 13 minutu prva radost za goste. Marković je iz slobodnog udraca matirao veterana na golu domaćih Z. Stojanovića, koji je samo pogledom ispratio let lopte u mrežu koja je završila u sam donji desni ugao gola domaćih. U samom finišu prvog dela Kostadinović je udvostučio prednost svog tima, tako da se na odmor otišlo sa dva gola predosti. Kapitalna prednost koju su gosti u drugom delu igre mudrom taktikom uspeli da sačuvaju, pored toga što su od 47 minuta ostali sa igraćem manje, pošto je zbog drugog žutog kartona , morao u svlačionici Grujić. U nastavku igre viđen je po jedan pogodak na obe strane i to u takoreći posloednjim minutima utakmice. Najpre je nadu svog tima doneo Nastić u 87 muntu igre, postigavši počasni pogodak za domaćina. Da bi samo minut kasnije rezervista Đorđević postavio konaćnih 1:3 odličnom pogotkom sa distance. Vredna pobeda gostuju iz Bošnjaca, bledo izdanje domaćina od kojih se daleko više očekivalo na ovoj utakmici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print