JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Boks ponovo među Prokupčane

Prokuplje: U prelepoj hali sportova u Prokuplju od 22-25 maja 2019 .god. biće održano Boksersko pojedinačno prvestvo Srbije za seniore na kome će po nezvaničnim informacijama učestovati oko 120 boksera iz svih klubova, čitave Srbije i pokrajine Vojvodine.

Prvog dana takmičenje ( sreda) eliminacione borbe počeće od 16 časova, pošto je za taj dan od 10-12 zakazano prijavljivanje i uobičajeno obavezno merenje boksera po kategorijama. Takođe od 20 časova zakazana je promocija knjige „Zlatno doba Topličkog boksa“ u Narodnom muzeju „ Toplica u Prokuplju.

Drugog dana u četvrtak takođe su na programu predviđene eliminacione borbe, termin će biti naknadno objavljen o početku, dok je u petak polufinali dujeli. Subota od 19 časova na programu je finale, gde ćemo dobiti prvake države po kategorijama za ovu 2019 godinu. Ulaz je slobodan za sve ljubitelje boksa.

Tako se posle dugo godina pauze boks u Prokuplju vraća na velika vrata i ljubitelji boksa u čitavom Topličkom kraju biće u prilici da vide nove nade našeg boksa, koji se posle dugo godina pauze, zahvaljujući pre svega novom predsedniku Nenadu Borovčaninu vraća polako ali sigurno na velika vrata.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print