BOJNIČANIMA PLITKA KOSANICA

FK PUSTA REKA- OFK KOSANICA 4:1(1:0)

Bojnik: Gledalaca 100. Sudija: Mile Mestanović (Bojnik) Strelci: Danilo Stanišić u 23, 47, Danijel Stanišić u 49, Stojanović u 75 min za Pustu reku, Mijajlović u 52 za Kosanicu.

FK PUSTA REKA: Aleksić, N. Petrović, Stojanović, L. Petrović, Danijel Stanišić, N. Jovanović, Al. Stanković, Ilić, Azirović, Danilo Stanišić, Arsić, . Igrali su još: Cenić, Ljubenović, Jović.

OFK KOSANICA: Paunović, Đinđić, Đorđević, Milivojević Kocić, Timotijević, Jovanović, Petrović, Simić, Popović, Mijalković. Igrali su još: Ilić, Vukojević, Gajić, Vučković, Mijajlović.

Prema prikazanoj igri jednog i drugog tima može se reći da su ekipe već sada spremne za start prvenstva. Fer i korektna utakmica u kojoj su Bojničani bili snalažljivi iskoristili svoje šanse, ma da i gosti iz Kuršumilje su pored jednog pogotka propustili nekoliko povoljnih prilika da taj rezultat bude i drugačiji

.

Jedini pogodak u prvom delu delo je najboljeg pojhedinca na utakmci Danila Stanišića, koji je već na početku drugog dela prednost svog tima udvostučio svojim drugim golom.

Treći pogodak je delo brata blizanca Danijela samo dva minuta kasnije. Jedini pogodak gosti su postigli u 52 minutu preko rezerviste Mijajlovića. Konačnih 4:1 postavio je Miljan Stojanović posle odličnog dodavanja od strane Danila Stanišića u 75 minutu utakmice.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net