JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOJNIČANI PONIZILI PLANTAŽERE

ZONA JUG

 

PLANTAŽA- PUSTA REKA 1:8 ( 0:1)

 

Donje Stopanje: Gledalaca 100. Sudija: Danijel Trajkovićč (Leskovac) 7. Strelci: M. Đokić u 81 minutu za Plantažu, a P. Stojanović u 35, A. Jovanović u 47, 50, 56, 559, M. Stojanović u 61(KU), F. Azirović u 67, 75 za Pustu reku. Žuti kartoni: M. Ivanović, M. Dimitrijević, S. Stojanović, M. Stojanović (Plantaža), A. Jovanović, N. Jovanović (Pusta reka).

 

PLANTAŽA: M. Ivanović 6, V. Trajković 6 ( M. Novković-), M. Dimitrijević 5,5, M. Đokić 7, S. Stojanović 5,5, A. Agušević 5, M. Mitić 6, N. Prokopović 6, N. Krsić 6, M. Stojanović 5,5, M. Stanković 5,5

 

PUSTA REKA: V. Đikić 7, P. Stojanović 7,5, D. Stojčić 7,5, M. Stojanović 7,5, A. Jovanović 9, D. Stanišić7,5, A. Stanković 7,5 ( V. Jović 7,5), D. Arsić 7,5, N. Jovanović 7, M. Stojković 7( N. Petrović 7), A. Ilić 7,5.

Igrač utakmice: Aleksandar Jovanović

Prvi deo utakmice nije izgledao na katsrofalni poraz Plantaže , jer su gosti u prvom delu utakmice postigli samo jedan pogodak, i to u 35 minutu strelac je bio P. Stojanović. Igra je bila skoro ravnopravna i domaći su pružili dostojan otpor gostima.

U nastavku sureta gosti iz Bujnika su odigrali pravu simultanku sa domaćinom. Postigli su još 7 pogodaka, a domaći jedino što su mogli da učine to je počasni pgodak u 81 minutu preko M. Đokića.

Centralna figura utakmice bio je mladi Aleksandar Jovanović koji je čak se četiri puta upisao u listu strelaca i pokazao svoj raskošni talent ovog puta. Istako se i rezervista Filip Azirović sa dva pogotka i ako je u igru ušao tek u 62 minutu. Još jedan osmi pogodak postigao je iskusni Miljan Stojanović iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca kojeg je izveo u 61 minutu igre.

Uz dobro suđenje i fer i korektno ponašanje domaćina fudaberli Puste reke iz Bojnika demonstrirali su lekciju iz fudbala u Donjuem Stopanju. Nadajmo se da ovako kvalitetna ekipa neće ispasti iz Zone jug, jer Pusta reka je brend Pustorečkog kraja i čitavog Jablaničkog okruga, jer se bore časno i pošteno i tako će do kraja prvenstva a na ljudima iz FS RIS je da odluče dali treba iz lige izbaciti tako kvalitetan tim sa uslovima za viši rang takmičenja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print