JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bez bele zastave na Pantelej

Lebane: Jesenji deo prvenstva uz idealne vremenske uslove za igru u Srpskoj fudbalskoj ligi došao je na samom kraju. Preostalo je da se odigra još jedno kolo. Za Lebančane zavesa se spusta na gostovanju u Nišu, gde za protivnika imaju visoko kotirani tim na tabeli OFK Sinđelić koji je domaćin na ovoj utakmci. Bez obzira što važi za favorita gosti iz Lebana sa optimizmom očekuju ovu utakmicu.

Bez obzira što će nastupiti bez nekoliko standranih prvotimaca, što zbog kartona, što zbog povreda idu da se nadigravaju sa domaćinom. Žele da se na jedan dostojan način oduže Niškoj publici i da se predstave u svetlom izdanju. Jer sve predhodne utakmice ova dva tima su bile kvalitetne. Uz napomenu da u redovima jednog i drugog tima nastupaju igrači koji su branili boje subotnjeg protivnika.

Pred današnji duel  u naselju Pantelej u Nišu jedan od perspektivnih  igrača Radana novajlija koji je letos došao upravo iz omadinskog pogona  Super ligaša Radničkog Aleksandar Stamenković sa optimizom kaže:

Pobedom u minulom kolu nad  ekipom Trstenik PPT u jednoj tvrdoj utakmici, gde položaj na tabeli gostiju ne daje pravu sliku njhihove vrednosti,  vratilo nam se samopouzdanje. Najzad smo posle tri uzatopna remija koja su za sve moje klupske drugove propust jer su trebale da budu završene u našu korist. Ali ipak smo četiri kola  bez poraza, što je po meni uspeh. Idemo na noge OFK Sinđeliću  bez obzira što je domaćin jedan od najkvaitetnijih timova hoćemo da se sa njim nadigravamo i osvojimo ako možemo ceo plen. Očekujem pre svega odmojih klupskih drugova i mene  još jednu dobru igru , bez obzira što smo oslabljeni ne igranjem nekoliko prvotimaca.

Na ekipu domaćina nećemo da se obaziremo mislim da u našim redovima imamo dobre pojedince, tako da možemo da budemo mi pobednici u jednoj fer i korektnoj igri uz nadam se kvalitetnog suđenja. Ne obaziremo se na njihovu igru igraćemo našu i na kraju verujem da ćemo mi slaviti pobedu završio je mladi Stamenković.

Sportski direktor Radana Dragan Momirović nekada i sam vrhunski igrač pred poslednju utakmcu sa ekipom OFK Sinđelića kaže:

Sve u klubu pa i za mene tri remija su trebala da budu pobede u našu korist kada sve to izanaliziramno. Poslednju utaikmcu smo na našem terenu dobili. Međutim nažalost imamo dosta kadrovskih problema kad je reć oko tima koji treba da nastupi u Nišu.Ali oni koji se budu pojavili na terenu da će dati svoj maskimum na toj utakmci. Tako da ćemo sam finiš jesenjeg dela prvenstva završiti bez poraza. Poštujemo i cenimo domaćina koji je u samom vrhu tabele Srpske lige. Upravo zato u ovom trenutku dajemo domaćinu prednost, oni su favoriti na papiru. Međutim u taj duel ućićemo maksimalno motivisani    kao da smo u najjačem sastavu. Da dobrom igrom ljubiteljima fudbala pre svega u Nišu pokažemo da bez obzira sa kojim sastavom nastupimo da igramo jedan od najlepših fubala u ovom rangu takmičenja. Kao i dosad na poredhodnim gostovanjima i na ovom očekujem podršku naših vernih navijača, koji su uvek bili uz nas, verujem da ih nećemo razočarati , već naprotiv obradovati  pobedom.