JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

„Bella Nella“ u subotu poprište snažnih momaka

Leskovac:  U subotu 29 juna 2019 god. od 16 časova u prelepom hotelskom kompleksu hotela“ Bella Nella“  u obližnjem Bratmilovcu ( pregrađe Leskovca) biće po deseti put za redom održano takmičenje u „Raw Benchu“  u oragizaciji Leskovačkog kluba za sportove snage „XL- Leskovac“. Pored takmičara iz domaćeg kluba, svoje učeše su najavili i opstali takmičari iz svih klubova u Srbiji. Takođe nastupiće i takmičari iz Slovenije, Severne Makedonije, Slovačke, tako da je Kup Međunarodnog karaktera. Očekuje se I ovog puta, veliki broj takmičara, jer je poslednjih godina bilo dosta učesnika , kako u ženksoj tako  I muškoj konkurenciji. Uvek su pobeđivali naj bolji tako će bti i ovog puta. Garnt za to su vrhuske sudije svake godine,  zašta se brine organizator  ovog Kup takmičenja.

Početak takmičenja zakazan je za popodnevne časove , jer je oragizator Kupa pored domaćeg kluba iz Leskovca  i Powerlifing savez Srbije, pa je zbog predviđenih tropskih vrućina termin  određen za popodnevnim časovima.

Alfa i omega ovog kluba za sportove snage „ XL –Leskovac“  predsednik Predag Milenović kaže:  Kao svake tako i ove godine kao organizatori predvideli smo dobre nagareda za one naj uspešnije takmičare I takmičarke . Očekujem ove godine da broj takmičara bude veći nego predhodnih godina.   Jer smo svojom oragizacijom na predhodnim takmičenjima pokzali da smo dobri domaćini i još bolji organizatori. Uvek je bilo  sve na svom mestu,  tako će biti i ovog puta, pobediće oni takmičari koji pokažu  trenutno naj bolju formu na ovom Kup takmičenju, koje ima izuzetnu reputaciju, što godori i broj takmičara sveke godine sve više i više. Koristim priliku da se domaćinu hotele „ Bella Nella“ zahvalim što je i ove godine ponovo  prihatio domaćinstvo na ovom izuzetno jakom takmičenju u „Rew Benchu“. Mi kao učesnici, potudićemo se da ostavimo dobar utisak na kraju  takmičenja, tako da zaslužimo da i iduće godine budemo na istom mestu, u ovom prelepom hotelskom kompeksu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print