JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“ALASI” SE SLADILI POBEDOM

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

DUNAV- BUDUĆNOST 2:1 ( 1:0)

 

Prahovo: gledalaca 200.Sudija: Đorđe Anđelković 7, Strelci: Jemović u 9, Jezdić u 78 (KU) za Dunav, Andrejić u 51 min. Za Budućnost: Žuti karton: Kocić ( Budućnost).

 

DUNAV: Brkić 7, Kiš 7, Odalović 6 ( Bogdanović 6,5), Popović 7, Petrović 7, (Bogoslovski-), Cvetanović 7 ( Todorović-), Jezdić 77, Jemović 8, (Bogdanović-), Puljecović 7, Stojanov 6, (Mitić-), Radulović 7.

 

BUDUĆNOST: S. Đorđević 7, Pejčić 6,5, lazić 6, Ristić 6, Andrejić 7 ( Filipović-), Bogdanović 6, (Janković-), Kocić 6 ( Prvulović 6), Aranđelović 6,5 (janković-), L. Đorđević 6 ( Jovanović-), Nikolić 6, Mitković 7.

Igrač utakmice: Jemović

Minimalna ali zaslužena pobeda popularnih “alasa” na svom bunjištu protiv tima iz Popovca kod Niša koji ovog proleća igra znatno oslabljen. Prvi pogodak viđen je već u 9 minutu kada se u strelce upisao jemović i doveo domaćine u voćstvo, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U dsrugom delu po jedan pogodak na obe strane . Najpre su gosti stigli doizjednačenja u 51minutu da bi domaći po drugi put došli u voćstvo pogotkom iz kaznenog udarca kojeg je izveo Jezdić u 78 minutu igre, što je i bio konačan rezultat na utakmici , ma da su gosti pokušali da dođu do izjednačenja ali nisu uspeli u tome, domaći su znalačkom igrom sačivali stečenu minimalnu predlost iz kaznenog udarca.

VUKAŠIN STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print