JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

„VUČICE“ U POSETI ŠAPIONU MAŠINCU

Vučje: Da Ženski fudbalski klub iz Vučaj radi sistemaski i planski govori činjenica da su pre neki dan bili u poseti višestrukom prvaku države Mašincu, gde je predsednik Vladimir Ranđelović potisao poslovnu i stručnu saradnju sa šampionom iz Niša,

što će im poslužiti da što brže usavršavaju svoje fudbalsko znanje kako treneri tako i same fudbalerke ovog kluba po dno Kukavice. Potpisaan je i ugovor, koji vam prenosimo u celosti i to je odlična idela rukovodstva ovog kluba.

O tome Rađelović kaže: Cilj nam je da se  što bolje i stručnij eusvršavamo kako u tehničko taktičkom planu tako i samom radu kluba. Nije sramota naučiti nešto od boljeg od sebe da bi i ti jednog dana bio ono što je onaj što od njega učiš.

Ova saradnja će nam dobro doći i verujem da će za naš klub biti od velike koristi u daljem postojanju i radu. Trudimo se da idemo uzlaznim korakom i ovaj potpis o saradnji verujem da će dati dobre rezultate kad je reč o našem klubu.

Od domaćina isportskog direktora kluba Perice kRtsića bili smo primljeni izvaredno I zato im se javno zahvaljujem, jer su samo pokazali sportsko poslovnu saradnju das u prihavatili sa nama jer su se uverili da I mi posedujemo određene fudbalske

kvalitete.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print