JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

USPEŠNA PREMIJERA U DONJEM STOPANJU

FK PLANTAŽA-FK JABLANICA3:2 ( 2:1)

Donje Stopanje: Gledalaca 100. Sudija: Marija Đorđević( Rudare). Strelci: N. Stanković u 12, 25, Cvetanov u 80 za Plantažu, Zaimi u 41, Tasić u 78 za Jablanicu.

PLANTAŽA; Radovanović, Mitrović, Krstić, M. Ilić, S. Ilić, A. Ilić, Cvetanov, Stevanović, N. Stanković, Prokopović, Mitić. Igrali su još: Janković, Jovanović, Dimitrijević, Trajković.

JABLANICA: M. Mitić, Jović, Ibraimović, Milošević, Zarić, Kovinić, Denčić, Slavko Rajčević,  Mihajlović, Savić, Zaimi. Igrali su još: Tasić, Stefan Rajčević, Kostić, Nikolić.

Lepa fudbalska predstava u Donjem Stopnju. Premijera novog zonaša uspela je  i pored toga što  su zbog obaveza bili lišeni sa po nekoliko standranih igrača, isto to važi i za Medveđane. Ali to nij eumanjilo kvalitet fudbalske prestave, viđeno je pet pogodaka, proušteno nkeoliko izgleenih prilik ai pred jednim i pred drugim golom. Šefovi struka domaćih Bojan Zdravković i gostiju iz Medveđe Srđan Kocić

mogu biti zadovoljni prikzanmom igrom svojih ljubimaca ,  s obzirom da su tek u fazu priprema. I jedan i drugi pružili su šansu bonus igračima, čak bi s emoglo reći poletarcima, ali su dostojno  zamenili svoje iskusne klupske drugove. Domaći su vodili sa dva gola prednosti, gosti stigli do egal , da bi tačku na poedu stavio tek u finišu utakmice Cvetanov. Suđenje glavnog sudije Marije Đorđević za svaku pohvalu, sudila je na visini svog zadatkla i bez primene jednog i drugog tima.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print