JugSport.net

sportski portal južne Srbije

UROŠ NEDRI ZLATNE MEDALJE PROKUPLJU

Prokuplje: Na današnjem(subota 20maj) održanom Državnom prvenstvu u Gimnastici održanoj u Novom Sadu moglo bise reći niša novo. Uroš Grujić gimnastiar GK Topličanina iz Prokuplja je ponovo blistao. U kategoriji mlađih juniora u svoj grad odneo je ponovo zlatno odličje On je još jednom pokazao i dokazao da je neprikosnoven u svojoj kategoriji i da nije bez razloga najbolji gimsntičar Srbije u svojoj kategoriji. Drugoplasirani takmičar iz Novog Sada je ostavrio čak 6 bodova manje od Grujića. Istog dana održano je takmičenje i po spravama , a Uroš je ovo takmičenje završio sa 5 medealja na grudima od toga čak četiri zlatnog sjaja( parter, vratilo, razboj, i preskok), dok je osvojena bronza na konju sa hvataljkama.

Sve čestitke Urošu Grujiću i njegovoj vernoj senki treneru Predragu Mladenoviću , što na najbolji mogući način u dvojac predstavljaju grad Prokuplje i nadamo se da će i u buduće biti još uspešniji i da će sportski grad i ljudi koji u njemu rade prepoznbati ko je najbolji sportista, bez obzira na godine koje zasad ima, ali je jedno sigurno da je pred njim blistava gimnastička odnosno sportska karijera pod voćstvom trenera profesora Predaraga Mladenovića koji je uz Grujića od malih nogu kada je načinio i prve gimsnstičke korake u sali za treninge.

U ime naj čitanijeg sportskog portala juga Srbije Jugsport.net ne preostaje nam ništa drugo nego da zlatnom Urošu Grujiću poželimo pre svega da ga posluži zdravlje a da će rezultati sami dolaziti po sebi. Jer medalje se osvajaju na treningu na takmičenje se samo ode po njih da se uzmu, to je naša deviza do uspeha.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print