JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

UBLJANI SVE BLIŽI BARAŽU

JEDINSTVO- METALAc 2:0 ( 1:0)

Ub. Gledalaca 800.Stadion “Dragan Djajić”, Sudija: Mladen Jakovljević( Ljig) 8. Stelci: Miladinović u 5, Zubari u 61 min. Žuti kartoni: Paić ( Jedinstvo), Žakila, Mijajilović (Metalac).

 

JEDINSTVO: Duljanić 7, Doderović 7, Andrić 7, Pivaš 6,5, Paić 6,5, Denić 6,( Radivojević 7), Miladinović 7,5 (Milanović -), Dimitrić 7 Milićević 7, (Runjajić-), Karikari 7,5 ( Stevančić-), Zubairu 7,5 (Golubović-).

METALAC: Jordanov 6, V. Mihajlović 7, Jovićić 6,5, Tomović 6, B. Mijajilović 6 Abah 7 (Uanda-), Damnjanović 6 (Milošević-), Maksimović 7 ( Popović-), Ilić 6,5, Arambašić 6,5, (Aleksić 6), Mirić6.

Igrač utakmice: Miladinović

Fudbaleri Jedinstva po svoj prilici ne žele da brukaju naziv stadiona po slavnom fudbaleru i na svom terenu ovog proleća nižu pobede. Ovog puta bolji su bili od Metalca iz Gornjeg Milanovca, koga su savladali sa dva gola razlike, postigavši po jedan u oba dela igre, dovoljno za tri nova boda koji ih vode u sam vrh tabele u borbi za baraž za Super ligu Srbije. Prvi pogodak i jedini u prvom delu igre postigli su u 5 minutu a strelac j ebio Miladinović, i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu prednost je udvostručena au 61 minutu igre pogotkom Zubairua , što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio konačan rezultat na utakmici u Ubu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print