JugSport.net

sportski portal južne Srbije

UBLJANI DO BODOVA U NASTAVKU

PRVA LIGA SRBIJE

 

JEDINSTVO(U)- GFK DUBOČICA – 2:0 (0:0)

 

Ub: Gledalaca 1000. Sudija: Marko Delibašić ( Vršac) 7. Strelci: Karikari u 51, Zubairu u 73 minutu. Žuti kartoni: Milićević, Pivaš , Pajić ( Jedinstvo), Savić, Račić, Momčilović, Jovančić (GFK Dubočica).

 

JEDINSTVO: Dubljanić 7, Doderović 7 ( Bošković-), Golubović 7 , Paić 7, Pivaš 7, Denić 7, (Stojanović-), Dimitrijević 7, Milićević 7, (Radivojević-), Karikari 8, (Said-), Zubairu 7,5, (Milanović-).

 

GFK DUBOČICA: Knežević 6, Jović 6, Račić 6,5, (Đorđević-), Momčilović 6 (Jovančić 6 Đurić 6, (Savić 6,5), Stevanović 6,5, Ljubenović 6, Belić 6,5, Milić 6,5 (Tomić 6), Gadji- ( I. Stojanović 6, od 84 L. Stojanović 6)

Igrač utakmice: Karikari

Snovi Leskovčana o plej -ofu su se neobistinili, još jednom lošom igrom na gostovanju u Ubu od koje je zavisilo da se isprave sve loše utakmice u prolećnom delu prvenstva,jer je to sasvim drugi tim bio u odnosu na jesenji deo prvenstva sa sada u proleće je zabeležena samo jedna pobeda i to u poslednjim pred svojim publikom u Leskovcu sa Metalcem. Tako GFK Dubočica ide u plej-aut gde će takođe morati da uloži dosta truda da sačuva prvoligaški status , jersu svi ozbiljni klubovi i biće vrlo teško.

U Ubu u prvom delu nije bilo golova bilo je nkoliko pokušaja gostiju, ali su i domaći imali nekoliko prilika za postizanje golova.

Prvu radost domaćinu došla je rano na početku drugog dela igre, tačnije u 51 minutu kada je najbolji pojedinac karikari u gužvi pred golom gostiju iskoristio zbunjenost odbrane i savladao Kneževića. Konačnih 2:0 je delo Zubariu u 73 minutu igre , kada je na skoro identičan način kao kod prvog pogotka u gužvi pred golom gostiju prosto ugurao loptu u mrežu i udvostručio prednost svog tima za novu pobedu koja ih je dovela uz bok OFK Beogradu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print