JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

U Zadrugar sklopili kockice za nastavak prvenstva

Žitorađani nikad jači ulaze u prolećni deo prvenstva

ŽITORAĐA –  Posle dovođenja golmana Miloša Zlatkovića kao pojačanje u KMF Zadrugar 2017 uprava kluba je najavila da bi do kraja prelaznog roka trebalo očekivati još nekoliko novih imena u redovima Žitorađana. Kao što je i rečeno tako je i našoj redakciji jutros potvrđeno, na proleće ćemo gledati čak 7 novih imena u dresu Zadrugara. Ono što je interesantno da pored nekoliko futsalera dovedeni i neki fudbaleri koji imaju bogatu karijeru.
Novajlije u Žitorađi su Predrag Nešić, koji će Zlatkoviću biti konkurencija među stativama, a što se igrača u polju tiče tu su još: Marko Smiljković, fudbaler srpskoligaša iz Pukovca i bivši vezista Žitorađe, Vladica Stojanović takođe iz Pukovca, igrao sa Moravcem iz Mrštana Prvu ligu Srbije, kao i Darko Spasić pojačanje iz KMF Niš 92. Spasić je pored 92-ke branio boje i ekipe Vintersporta iz Niša.

Pored njih ekipi će biti priključeni trojica mladih momaka iz Žitorađe, Aleksa Marjanović, Nemanja Stanković i Aranđel Antić koji su dovedeni kao zalog za budućnost.

Kako poručuju iz kluba, ovo je samo prvi korak ka stabilizaciji kluba.

– Ovo je samo početak jednog jakog KMF Zadrugara. Najteži posao smo odradili i napravili respektabilan tim, sada nam ostaje onaj obimniji deo da treniramo i da se uigramo. Rezultati iz prvog dela nam ne idu na ruku, zato sada u nastavku idemo maksimalnu u svaki meč, i obećavam da nećemo biti lak plen protivnicima. Prevashodno, bitno je da klub igrački i finanskijski stabilizujemo kako bi sledeće sezone možda pokušali da napadnemo i prvo mesto. – rekao je Ivan Janaćković iz Kmf Zadrugara.

Zadrugar u drugi deo prvenstva ulazi sa osvojenih 4 boda u 9 utakmica, i sa čak 8 novih imena. Kako će se stvari odvijati u nastavku sezone ostaje nam da vidimo.

Inače, Zadrugar je u prvom kolu prolećnog dela prvenstva slobodan, dok u drugom dočekuje ekipu Dolapa.

N. T.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print