JugSport.net

sportski portal južne Srbije

U Prokuplju pucaju petarde

SRPSKA LIGA-ISTOK

OFK TOLIČANIN-MORAVAC/ ORION 5:0 ( 2:0)

Prokupolje: Sudija: Petar Živić( Kruševac)8. Strelci: Kaličanin u 20, Miliš Janković u 29, 69, 72, M. Savić u 90 minutu. Žuti karoni: P. Nikolić (OFK Topličanin).

OFK TOPLIČANIN: Đorđević 7, M. Stanković 6,5 (M: Jovanović-), , Stojić 7, Savić 7,5,N. Kitić 7( Božić -), , Babović 7, Kaličanin 8,(Pavlović -),  Janković 9 (J. Jovanović-), Ilić 7, Stojković ,M. Kitić   6 ( P. Nikolić 7),

MORAVAC /ORION: Kocić 5, M. Jovanović 5,5, Batijarević 5,5, Đorđević 5, Ćirić 5,5, Stanojković 5, Janković 5,5, Stefanović 6, M. Đorđević 5, Stoiljković 5, Cekić 5,5.

Igrač utakmice: Miloš Janković

U Prokuplju nije bilo iznenađenja ovog puta, savladan je tim iz Mrštana koji je pet puta vadio loptu iz mrežu, a mogao je daleko više da su strelci domaćina bili bar malo precizniji u završnici. Seriju pogodaka otpočeo je kapiten Kaličanin u 20 minutu igre,  da bi ta prednost devet minuta kasnije bila udvostučena,svojim prvim pogotkom na utakmici najboljeg pojedinca Miloša Jankovića, što je I bio rezultat prvog dela igre. U drugom delu još ti pogtka u mreži gostiju , koji su u Prokuplje doputovali sa samo 11 igrača. Najpre je sa još dva pogotka Miloš  Janković postigao “het-trik” na utakmici, da bi u u 90 mintu tačku na visoku pobedu domaćina stavio Savić za konačnih 5:0.