JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Popovčani redom otpisuju

Popovac: Gledalaca 20. Sudija. Igor Rajković( Jagodina) 7. Stelci: A.Stojković u 28, 40 , Dimitrijević u 45 minutu. Žuti kartoni: Ranđelović, Miletić, L. Stefanović, Branković(Budućnost), S. Ilić, N. Stanković, Stamenković( Vlasina).

BUDUĆNOST: Babić 7, Milošević 7, Cvetković 7, Rađelović 7, Đorđević 7, Stošković 7, A. Stjković 8 ( Stefanović-), Nikolić 7 ( Toplaović – ), Ikić 7,5( Petrović-), Miletić 7, Dimitijević 7 ( Branković-).

VLASINA:V. Ilić 6, Đorđević 6 ( A. Nikoić-), N. Stanković 6, M. Ilić6, S. Ilić 6, Milošević 6, Stamenković 6, Miljković 6,5, Đokić 6,5, Vlajković 6 ( Marković-), Hristić 6 ( Stanković-).

Igrač utakmice: Aleksandar Stojković

Debi kola odigran u Popovcu rešen je u prvom delu susreta kada su viđena i sva tri pogotka na utakmici. Centralna figra utakmice bio je golgeter A. Stojković koji je sa dva pogotka rešio pitanje pobednika. Od goste iz Vlasotinca se više očekivalo, ma da su nadigrani u svim elementima fudbalske igre naročito u prvom delu i osim poraza drugi rezultat nijednog trenutka nije dolazio u obzir  za njih.

Prvi pogodak na utakmci viđen je u 28 minutu kada je Stojković postigao svoj prvi pogodak na utakmici.U finišu prvog dela još dva pogotka za domaći sastav. Najpre je u 40 mintu  prednost udvostučio svojim drugim pogotkom Stojković. Kada se činilo da će sa na zasluženi odmor otići sa dva gola prednosti ulsedio je i treći pogodak za domaćina  u poslednjem minuti igre a strelac je bio  Dimitrijević. U drugom delu igre ije bilo pogodaka , ma da je bilo prilika za promenu rezultata ,ali do njega nije došlo.

Zaslužena pobeda Budućnosti  i dobra najava u derbiju kola da se  anbicije o samom vrhu tabele polako poklapaju sa realnošću prema prikazanoj igri i postignutim rezulataom u derbiju kola.