JugSport.net

sportski portal južne Srbije

U Bošnjacu mreže mirovale

SRPSKA LIGA -ISTOK

Bošnjace: Gledlaca 250. Sudija: Stefan Mitrović ( Prokuplje) 7. Žuti krtaoni: Đorđević ( Jedinstvo), Mladenović, Stupar ( Zaplanjac).

JEDINSTVO: Mišić-, Grozdanović 6,5( Ćuković-), Kostadinović 5,5, M. Stanković 7, Kostić 6,5 Đorđević 6 ( Mitić-), Mitrović 6,5, Z. Stanković 6,5, Marković 6, , Arsić 6, Stoljković  6.

ZAPLANJAC: Krstić 7, Mladenović 6, Stanojević 6, Nikolić 7, mladenović 6, Janaćković 6 ( Zlatanović -), Vasilov 5 ( Jovanović-), Milošević 6, Nikolić 5,5, Stupar 6, Đorđervić 5,5 ( Stojanović-).

Igrač utakmice: Nikola Krstić

Svi pokušaji da se postigne pogodak domaćih napadača nije urodio plodom. Igralo se skoro čitavog toka sureta na polovini gostiju iz Gadzinog Hana, međutim nesnalažljivost domačih igrača doprineo je da gostima pripadne slađa polovina. Jedinon vredno pomena u prvom delu igre je izvaredan udarac Arsića sa preko 25 metara i lopta je završila u prečku gola gostiju.

U drugom delu igre gosti su se znalački branili i uspeli da se odbrane, zahvaljujući dobrim odbranama mladog golmana Krstića koji je odbranio sve što je išlo u njeogov okvir gola. Sam tok utakmice bio je borben, fer i korektan, jedino su nedostajali pogotci za šta su krivi prvenstveno igrači domačeg tima, koji su propustili da zabeleže trežu pobedu za redom u prolećnom delu prvenstva.Posle pobede nad Pukovcem na startu I u komšiskom derbiju sa GFK Dubočicom u Leskovcu, očekivala  sa I treća za redom.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print