JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Topličanin zadržao lidersku poziciju

Prokuplje: Gledalaca 300: Sudija: Nikola Virijević ( Kruševac) 7. Stelci: L. Paunović u 54, Agatonović u 73 za OFK Niš, Ilić u 87 za Rembas.

OFK TOPLIČANIN: Miladinović 7, Agatonović 7,5, V:. Paunović 7 ( Arsić-), Milićević 7, Stajić 7, Veselinović 7, Antanasković 7,5, Babović 7,5, Mitrović 7, L. Paunović 8, Marković 7 ( M. Stanković -).

REMBAS: Vladimir Milošević 6, Tavra 6, Marković 6, Miladinović 6, Perović 6,5, Miletić 6, Veljko Milošević 7, N. Mimitrijević 6, Ilić 7, Milovanović 6, M. Dimitrijević 7.

Igrač utakmice: L. Paunović

Još jedna pobeda kako bi i dalje  zadržali lidersku poziciju na tabelu.  U prvom delu igre nije bilo pogodaka, sva tri viđena su u  drugom delu igre. Prva radost za domaćina stigla je tek u 54 mintu. Strelac je Luka Paunović  koji je posle jedne gužve pred gol gostuju primio loptu i prošetao se kroz odbranu  i postigao prvi pogodak za svoj tim.

Prednost domaćina udvsotručena je u 74 minutu  strelac je Agatonović  koji je prodro po desnoj strani i sa nekih 18 metara preciznim  udracem savladao golmana gostiju.

U samom finišu utakmice počasni pogodak za goste  a strelac je Ilić koji je prihvatio jednu odbijenu loptu i preciznim udarcem  sa penala savladoa mladog Miladinovića na golu domaćina.