JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – JAGODINA 3 : 2 ( 2: 0 )

Stadion: Gradski, Gledaoca: 200, Sudija:Petar Vukadinović (Niš) 7,5 Strelci: M.Petrović u 26, Maljković u 37 i N. Mladenović u 81 min. za Timočanin, a Ranđelov u 51 i 70 min. za Jagodinu, Žuti kartoni: Đorđević i Tomić (Timočanin), Ranđelov i Tasić (Jagodina).

 

TIMOČANIN: Babalj 7, Ranđelović 7 (od 67 min. Božić 7), Maljković 7,5 S. Stojanović 7, Zdravković 7, Đorđević 7, Tomić 7, Živić 7 (od 67 min. Jović 7), Videnović 7,5 Jovanović 7 (od 86 min. M. Stojanović -), M. Petrović 7,5 (od 60 min. N. Mladenović 7)

 

JAGODINA: Ilić 6,5 Tričković 7, Todorović 7, Stojanović 7, Jovanović 6,5 (od 59 min. Čupić 7, Ignić 7, Janković 7, Krstić 7 (od 82 min. Đorđević -), Nikolić 7, Ranđelov 7,5 Tasić 7

 

IGRAČ UTAKMICE: Videnović Marko (Timočanin)

 

Nakon prvenstvene utakmice minulog vikenda u Jagodini, isti rivali su odigrali i četvrt finale kupa FS RIS-a ovog puta u Knjaževcu. Timočanin se revanširao Jagodincima dobovši utakmicu istim rezultatom kojim je poražen u nedelju.

Počelo je šansom Ranđelova u 8 minutu, da bi tri minuta kasnije Matija Petrović propustio priliku za domaće. U 15 minutu centaršut Krstića, Ranđelov šutira ali Babalj odlično interveniše. Babalj se istakao i u 20 minutu kada je odbranio šut Krstića.

U 26 minutu radost domaćih. Jovanović glavom upošljava Petrovića koji šutira sa desetak metara Ilić je samo zakačio loptu ali nije sprečio i vođstvo domaćih.

U 37 minutu nakon prekršaja nad Videnovićem, Maljković je izveo odličan slobodan udarac. Lopta je otišla preko živog zida i pogodila nebranjeni deo gola golmana Jagodine.

Drugo poluvreme je počelo šansom Timočanina. Živić je pobegao po desnoj strani centrirao ali Petrovićev šut je otišao pored gola.

U 52 minutu sudija Vukadinović je dosudio penal za goste kojeg je u gol pretvorio Ranđelov.

U 58 minutu Todorović centrira ali je Ranđelov bio zamalo kratak.

Domaći su u međuvremenu mogli da povećaju vođstvo ali su nedovoljno precizni bili Jovanović, Jović i Božić. I kada se ne iskoriste prilike usledi kazna. Ignić je u 70 minutu stigao gotovo izašlu loptu na samoj korner liniji snažno je poslao u šesnajesterac a u buketu igrača najbolje se snašao Ranđelov i iz neposredne blizine savladao Babalja.

U 81 minutu Jović proigrava Nikolu Mladenovića koji sa desetak metara rutinerski šutira i pogađa mrežu Ilića i time postavlja konačan rezultat.

 

 

 

 

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print