ТИМОЧАНИН – ДУБОЧИЦА 0 : 3(0 : 2)

Стадион:Градски, Гледаоца: 30, Судија:Александар Минић (Књажевац), Стрелци: Јовановић у 10, Савић у 43 и Љубеновић у 65 минуту за Дубочицу,

 

ТИМОЧАНИН: Маринковић, Милојковић, Балтић, Славковић, С. Стојановић, Здравковић, Петровић, Виденовић, Драгићевић, И. Јовановић, И. Стојановић, Играли још: Коцић, Милошевић, Ср. Ранђеловић, СТ. Ранђеловић, Мишић, Младеновић, Живић, Д. Јовановић и Вучковић.

 

ДУБОЧИЦА: Цветановић, Пауновић, Јовановић, Стојановић, Горчић, М. Младеновић, Д. Младеновић, Љубеновић, Л. Митровић, Савић и Миљковић, Играли још: М. Младеновић, Н. Младеновић, Толић, Димитријевић, М. Митровић, Јованчић, Јовић, М. Митровић, Ђокић.

 

Малобројни љубитељи фудбала имали су прилику да присуствују врло доброј фудбалској представи. Посебно је прво полувреме било садржајно са пуно темпа, лепих акција и шанси за голове.

Чинило се да ће домаћи први доћи у вођство јер се углавном играло на половини Дубочице али су гости у 10 минуту након доброг центаршута из слободног ударца постигли атрактиван погодак преко Јовановића.

Минут касније Драгићевићев шут са 18 метара брани Цветановић избивши лопту у корнер.

У 20 минуту Виденовић је центрирао а Драгићевић  у паду главом шутирао али замало поред гола гостујућег голмана.

И уместо изједначења у финишу првог полувремена Славковић на двадесетак метара губи лопту што користи капитен Дубочице Савић и маниром искусног стрелца постиже погодак поред немоћног Маринковића.

Друго полувреме је одиграно са мањим интензитетом. Домаћи су на почетку пропустили лепу шансу коју је имао Илија Стојановић. Са нападачком игром су наставили и након тога.

Гости су користили брзе контанападе и користили грешке домаћих играча како би дошли у прилику за погодак. Из једне такве грешке у 65 минуту Љубеновић је лоб ударцем савладао истрчалог Маринковића и постигао  коначан резултат.

 

Аца Стојановић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net