JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – DUBOČICA 0 : 3(0 : 2)

Stadion:Gradski, Gledaoca: 30, Sudija:Aleksandar Minić (Knjaževac), Strelci: Jovanović u 10, Savić u 43 i Ljubenović u 65 minutu za Dubočicu,

 

TIMOČANIN: Marinković, Milojković, Baltić, Slavković, S. Stojanović, Zdravković, Petrović, Videnović, Dragićević, I. Jovanović, I. Stojanović, Igrali još: Kocić, Milošević, Sr. Ranđelović, ST. Ranđelović, Mišić, Mladenović, Živić, D. Jovanović i Vučković.

 

DUBOČICA: Cvetanović, Paunović, Jovanović, Stojanović, Gorčić, M. Mladenović, D. Mladenović, Ljubenović, L. Mitrović, Savić i Miljković, Igrali još: M. Mladenović, N. Mladenović, Tolić, Dimitrijević, M. Mitrović, Jovančić, Jović, M. Mitrović, Đokić.

 

Malobrojni ljubitelji fudbala imali su priliku da prisustvuju vrlo dobroj fudbalskoj predstavi. Posebno je prvo poluvreme bilo sadržajno sa puno tempa, lepih akcija i šansi za golove.

Činilo se da će domaći prvi doći u vođstvo jer se uglavnom igralo na polovini Dubočice ali su gosti u 10 minutu nakon dobrog centaršuta iz slobodnog udarca postigli atraktivan pogodak preko Jovanovića.

Minut kasnije Dragićevićev šut sa 18 metara brani Cvetanović izbivši loptu u korner.

U 20 minutu Videnović je centrirao a Dragićević  u padu glavom šutirao ali zamalo pored gola gostujućeg golmana.

I umesto izjednačenja u finišu prvog poluvremena Slavković na dvadesetak metara gubi loptu što koristi kapiten Dubočice Savić i manirom iskusnog strelca postiže pogodak pored nemoćnog Marinkovića.

Drugo poluvreme je odigrano sa manjim intenzitetom. Domaći su na početku propustili lepu šansu koju je imao Ilija Stojanović. Sa napadačkom igrom su nastavili i nakon toga.

Gosti su koristili brze kontanapade i koristili greške domaćih igrača kako bi došli u priliku za pogodak. Iz jedne takve greške u 65 minutu Ljubenović je lob udarcem savladao istrčalog Marinkovića i postigao  konačan rezultat.

 

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print