JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

SVILAJČANI RADE MARLJIVO

Svilajnac: Pod rukovodstvom šefa struke Terzića fudbaleri Radničkog iz Svijalnca člana Srpske lige istok, sa pripremama su starovali još 15 januara na njihovom terenu u Svilancu. Prozivci se odazvalo 20 fudbalera . Klub su napustili golman Vasić, štoper Radosavljević, i vezista Grozdanović. U klubu su pristigla pojačanja Petrović iz Meševa, Terzić iz Jošanice , Mulamuratović iz Tutina i Šapić iz Petrovca.

U sklopu priprema koje se odvijaju po programu šefa struke Terzića zakazane su i kontrolne utakmice kako bi se do starta prvenstva tim iskristalisao i spremno dočekali drugi deo prvenstva. Zasad nema povređenih svi marljivo rade i niko nije privilegovan od igrača.Uprkos hladnoim vremenu sve teče po planu i programu.

Prva kontrolna utakmica je već u subotu 27 januara sa GFK Jagodinom , 3 februara je na programu susret sa Mihajlovac, 10 februara sa Telepotikom, 17 februara sa Meševom , 24 februara sa Takovom što će i biti generalna proba pred utakmicu prvog kola prolećnog dela prvenstva Srpske lige istok kada na svom terenu dočekuju Radnički iz Pirota.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print