JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVETLOST NASTAVLJA NIZ: Savladano Laplje selo, Perović dva puta u metu

KURŠUMLIJA: STADION: Gradski GLEDALACA: 30 SUDIJA: Aleksandar Nikolić (Leskovac) 8 STRELAC: Perović u 37 i 80. minutu za Svetlost

FK POLET: Perić 6,5, S.Trajković 5, Nedeljković 6, Miljković 6, Stanojević 5,5,  V.Trajković 5,5, Jovanović 6,5, Živković 5 (Bojković -) , Đekić 6, Aksić 6, Rajković 5,5.

FK SVETLOST: Ilić 7, S. Jovanović 7, L. Jovanović 7 (Pavlović 6), V. Perović 7,5, D. Jovanović 6,5, Stojković 8, Mladenović 6 (Vidanović 6,5,) U. Jovanović 6,5 (Veličković -) Marjanović 7, Mitić 6, Arsić 6 (Đorđević 6,5)

IGRAČ UTAKMICE: Danilo Stojković (FK SVETLOST) 8

Laplje selo je odolevalo danas ekipi Svetlosti, ali je ipak na kraju, iskusnija ekipa iz Badnjevca slomila otpor i sa dva gola zadnjeg veznog, Vasilija Perovića uspela da stigne do prekopotrebna tri boda. Nije gost danas impresionirao igrom, i na momente nije čak ni bio bolji rival na terenu. Jednostavno, tas na vagi u korist Svetlosti je bilo to iskustvo pojedinaca koje je kao i mnogo puta do sada došlo do izražaja. Svi u ekipi iz Badnjevca su oscilirali u igri, sem Danila Stojkovića koji je danas još jednom položio doktorsku disertaciju na temu – štoper modernog fudbala. Stameni stub odbrane je kao i mnogo puta do sada pokazao da je najkonstantniji šraf u ekipi Svetlosti. Treba pomenuti da je ovo treća utakmica za redom u kojoj je mreža Badnjevčana ostala netaknuta.