JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Sve rešeno za dva minuta

FK RADAN – FK KABLOVI 2:1 (0:0)

Lebane: Sudija: Lazar Pršić(Kruševac) 7. Stelci: Smiljković u 80 i Ivanović u 82 za Radan, Jovanović u 47 za Kablovi.  Kartona nije bilo.

RADAN: D: Cakić 7, P. Cakić 7, Dijčinović 7,5, Krtsić 7, Marinković 8, Ivanović 7, Dodić 7 , Smiljković 7,5, Miloš Stanković 7,5, ( Grozdanović -), Kostić 7 ( Cvetković 7 ), Mitrović  6,5 ( L. Nikolić 7,5).

KABLOVI: Trajilović 7, Lazarević 6,5, Nikolić 6,5, Mladenović 6,5, Marković 6, Đosevski  6, Morina 7, Bućan 7 ( Andrejević-), Jovanović 7 Bonović 7,Stanisavljević 6 ( Stefanović-).

Igrač utakmice: Marinković

U prvom delu utakmice nije bilo pogodaka , ali  se igralo vrlo pokretljivo. Pokušaja je bilo i sa jedne i sa druge strane za postizanje pogodaka, ali su mreže mirovali, što zbog nespretnosti napadača jednog i drugog tima, što zbog dobrih odbrana golmana domaćih D. Cakića i gostiju iskusnog Trajilovića.

Samo što je počelo drugo poluvreme hladan tuš za  pristalice domaćeg sastava , jer su gosti prvi došli u voćstvo u 47 minutu. Strelac je Jovanović koji je uputio udarac na gol domaćih lopta je zakačila Krtsića promenia prvac , lobovan je bio golman D.  Cakić koji je samo pogedom ispratio let lopte u mrežu.

Gosti su odolevali napadima domaćih sve do 80 minuta kada su primili prvi pogodak. Filigramska akcija koju je započei Nikolić, potom Ivanović, da bi kapiten Miloš Stanković pronašao na pravo meseto Smiljkovića kome nije bilo teško da se nekoliko metara pošalje lotu u  nebranjenu mrežu gostiju iz   Zaječara.

Samo dva minuta kasnije pada odluka o pobedniku. Miloš Stanković je prošao po desnoj  strani , ušao u kazneni prostor gostiju,    zatim uputio udarac na gol , loptu koju je skrenuo Ivanović ona je završila u mrežu nemoćnog Trajilovića.

Igrao se 86 minut kada je rezervista L. Nikolić sam sebi stvorio prostor ušao u kazneni prostor  , uputio udarac al je lopta očešala desnu stativu gola gostiju i završila u gol aut.

 

Druga pobeda na svom terenu Lebančana i uspešan debi trenera Aleksandra Kuzmanovića,  koji je blaogvremenim izmenama ulaskom Cvetkovića i Nikolića preuzeo potpunu inicijativu na terenu i preokrenuo rezultat u duelu sa dobrim novajlijom u ligi iz Zaječara.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print