JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŠVAJCARAC ADUT LESKOVČANA

DZIMI RAŠIĆ POJAČANJE KOJE OBEĆAVA

 

Leskovac: I pored toga što je prošao sve repezentatiovne selekcije Švajcarske Dzimi Rašić naš gore list i bio jedan od naj talentovanih i u vreme početka epidemije Corone preselio se u Srbiji i nastavio karijeru u našim klubovima. Kao profesionalac pored matičnog kluba FK Lucerna pristupio je Radničkom iz Sremske Mitrovice u sezoni 2021/22 godine. I ako je biuo jedan od po najboljih igrača ovog kluba ,

 

Sremskog prvoligaša iz samo njima poznatih razloga ljudi iz ovog kluba su odlučili da se odreknu njegovih usluga i prosledili Rašića u Srpskoligaša Mačve iz Bogatića. U sezoni 2022/23 mlađani Rašić je prosto ekspodirao i svojim fudbalskim umećem dokazao da se radi o vanseriskom igraču sa ogromnim potencijalom, i da se golovima i svojim bravurama na fudbalskim terenima širom Srbije nametnuo mnogim Superligaškim i Prvoligaškim klubovima kao rešenje u napadačkom redu.

U januar, u ovom zimskom prelaznom roku odlučuje se da pristupi GFK Dubočici iz Leskovca, i da doprinos u osvajanju prvog mesta i ulasku u Prvu ligu ovog renomiranog kluba sa prostora Jablaničkog okruga. Za sada u igru ulazi sa klupe i ako nije još debitovao među starterima uspeo je da na svom kontu zabeleži dva pogotka i dve asistencije.

Za usluge ovog mladog vanseriskog igrača trenutno su zainteresovani šest klubova Super lige i Prve lige Srbije. Pozicije u timu koje može da igra su levog centralnog i i desnog špica, kao i na mestu polušpica, jer ga krasi izuzetna prodornost, ekstremna brzina, majstorski dribling, filigranska pas igra, kao i neverovatan osećaj za postizanje pogotka . Bio je više puta proglašavan igračem utakmice, kao i najboljim igračem kola pre dolaska u Leskovac.

Ušao je i u timu jesenje polusezone Srpske lige zapad. Rašić je i najbolji igrač svih Srpskih liga na osnovu izveštaja sa utakmica sportskih dopisnika.Dzimi Rašić izneo je svoje inpresije o dosadašnjim nastupima i o očekivanjima u daljoj fudbalskoj karijeri. O tome kratko kaže: Šta da kažem , presrećan sam . Hvala svima koji su verovali u mene a posebno onima koji i dalje veruju to što ja radim i dajem fudbalu. Hvala mojoj porodici za neverovatnu podršku koju mi pružaju , da bi uspeo u svojim namerama. Zahvaljujem se takođe i onima koji nisu verovali u sve ono što ja sad radim, dali su mi neverovatnu snagu i želju da dokažem da nisu bili upravu kad su se lako odrekli mojih usluga.

Hvala još jednom svima.Nadam se da ću jednog dana da zaigram za najbolje timove Super lige Srbije,kao i da debitujem za neku od repezentativnih selekcija Srbije. Zbog toga sam se i vratio i odlučio da se fudbalom bavim ovde u mojoj Srbiji rekao je na kraju ovaj skrimni mladić sa velikim fudbalskim potencijalom koji treba da iskaže i dokaže u šta netreba sumnjati da neće biti tako.

Nama u ime naj čitanijeg Sportskog portala juga Srbije Rašiću bi poželeli da mu se sve namere ostavre i da jednog dana baš ovde napišemo o nekom repezentativnom ili Superligaškom nastupu ovog van seriskog talenta.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print