JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Stojanović: Izveštaj delegata montiram tačno se vidi na snimku koji je dostupan svima.

Disciplinska komisija  FSS ponovo je suspendovala trenera Dinama Dragana Antića Recka na 18 meseci. Odluka nije konačna, uputili smo žalbu tako da očekujemo konačnu odluku kaže pomoćni trener Nikola Stojanović i dodaje:

 

„Ne bih puno da komentarišem ta dešavanja koja na nas utiču, generalno, usred prvenstva pre bitnih odnosno najbitnijih utakmica u sezoni. Odluka je doneta na osnovu izveštaja delegata sa utakmice između Trajala i Dinama. Citiraću ono što je dostavljeno a što je u izveštaju napisao delegat sa te utakmice.

 

Doslovce piše sledeće:

–         Antić je nasrnuo na četvrtog sudiju, želeći da se fizički obračuna sa njom (četrvrti sudija je bila ženskog pola). Brzom reakcijom komesara za bezbednost Trajala Predraga Stanisavljevića koji je telom štitio četvrtog sudiju, Antića uhvatio za ruke. –

 

Na snimku koji je svima dostupan na Youtube kanalu prve lige Srbije može se videti da je Recko sve vreme držao ruke u džepovima.

 

„Četvrti sudija je sve vreme bila sa njegove bočne strane i iza leđa. Tako da je sve iscenirano i tačno se vidi da je izveštaj delegata montiran.

Naš šef Recko jeste temperamentan i nekada možda i preteruje u svojim izjavama, kao i svi mi sa juga Srbije. Malo je neprimereno, da ne kažem glupo, da se takva kazna donese na osnovu njegovog temperamenta kada znamo da na mnogo višem nivou kod nas kao i svetski treneri više puta i burnije reaguju na utakmicama pa nisu dobili takve rigorozne kazne“, kaže pooćni trener Dinama i ističe:

 

„Očekujemo da se žalba sagleda detaljnije i realnije i da šef dobije mnogo manju kaznu ili čak oslobađajuću“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print