JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SNS U LEBANU OBELEŽIO KRSNU SLAVU

Lebane: U prostorijama stranke SNS u Lebanu danas je obeležena krsna slava Sveta Petka na kojoj su prisustvovali veliki broj članova i simaptizera ove stranke, inače vodeće u ovoj opštini koja je na vlasti.

Između ostalog bili su prisutni predsednik opštine i stranke SNS Ivan Bogdanović, predsednik Skupštine opštine Lebane Boban Pejić, načelnik opštinske uprave SO Lebane Tanja Bogdanović,zamenik predsednika opštine Goran Lazarević dr. Goran Jović,pomoćnik predsednika opštine Bojan Veličković i mnogi drugi gosti.

Domaćin slave bio je Dragan Cvetković direktoro Centra za socijalni rad u Lebanu koji je presekao sa sveštenikom slavski kolač i predao slavu za iduću godinu Nenadu i Ivani Krstić iz Lebana koji će biti domaćin krsne slave na istom mestu i u isto vreme 27 oktombra 2024 godine.

Pre samog čina sečenje slavskog kolača goistima se obratio predsednik opštine i predsednik stranke Ivan Bogdanović kojoj je rekao: Poštovani domaćini pravosveštenstvo gosti, simapatizeri stranke, članovi SNS prijatelji koji su sa nama ovde danas. Kao što vidite svake godine se u sve većem i većem broju okupljamo,

da pored toga radimo, da se borimo, tu je i da nađemo razlog kao što je današnji dan, slava SNS Sveta Petka, gde možemo da se okupimo da razmenimo informacije , gde možemo malo da se družimo i planiramo planove za naredni period šta nas očekuje. Ja bih se zahvalio domaćinima koji su danas priredili ovo posluženje,

i svi člnaovi stranke simaptizeri mogu da se druže i posluže, i takođe domaćinima želim sve najlepše što su prihvatili domaćinstvo. Da i naredne godine budemo u još većem broju, da se družimo, pored toga i da radimo.I ono što želim svim građanima opštine Lebane koji slave krsnu slavu Sveta Petku da im poželim uspeha i zdravlja u njihovim porodicama.

I da u narednom periodu budemo što složniji i jedinstveniji, kao što znamo imamo mnogo problema i pritiske na našu zemlju. Ali tu smo kao politička stranka i naš predsednik Aleksandar Vučić predsednik države koji se bori svakodnevno. Treba da budemo složni da pomognemo njemu.

Da pomognemo na taj način svima nama. Da živimo u slozi i miru, i da se poštujemo u narednom periodu što više. Hvala još jednom svima koji su došli i srećna slava domaćinima i po obavljene dužnoisti presecanje slavskog kolača poslužite se i družite se.

Kao što je reko prvi čovek opštine usledilo je posluženje , gde je bila pripremljena bogata trpeza , baš onako kako i priliči dobrim domaćinima koji su se potrudili da na najbolji mogući način ugoste sve one koji su došli da obeleže ovaj dan slavu SNS

koja je postala tradicija još od osnivanje stranke a to je malo duži vremenski period ,ali tradicija je tradicija ona se nikad neće izneveriti u jednoj ozbiljnoj stranci kao što je SNS u Lebanu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili