JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Slogaši idu dalje u Kupu

KUP TAKMIČENJE JABLANIČKOG OKRUGA

PUSTA REKA-SLOGA (LE) 2:3 ( 0:1)

Bojnik. Sudija: Dušan Marek(Leskovac) 8. Strelci: Danilo Stanišić u 46, Vuk Dinić u 65 za Pustu reku; Kostić u 45, 70, Miloš Đorđević u 65 za Slogu. Žuti karton: Stojanović( Pusta reka).

PUSTA REKA; Siniša Stanković 6, Cvetković 6 ( Dinić 7 ), L. Petrović 6,5, Arsić 6 ( Ivanović 6), Stojanović 6,5, A(Z) Stanković 6, Arsić 7, A(G) Stanković 7, Đenić 7, Jovanović 6,5, Danilo Stanišić 7.

SLOGA(L) Janjićijević 7, Ristić 7, Stojković 7, Ilić 6,5, Mikica Zdravković 7,5, N. Kostić 8, Nikolić 6,5 ( Mitić 6), Stanisavljević 6,5, Đorđević 7,5, Stanojković 6,5.

Igrač utakmice : Nenad Kostić

Pobeda gosta iz Leskovca u fer i korektnoj  igri kao to i dolikuje komši jama i pored toga što se igralo na terenu delimično pod vodom.

U prvom delu utakmice ništa se nije dešavlo sve do samog finiša utakmice, kada je Nenad Kostić preciznim udarcem sa nekih dvadesetak metara pogodio sam donji desni ugao neomćnog Stankovića, što je bio rezultat prvog dela igre u Bojniku.

U nastavku susreta samo što je počeo drugi deo igre, domaći poravnavaju rezultat pogorkom Dalila Stanišića iz slobodnog udarca sa nekih osamanest metara, lopta je završila u sam donji levi ugao nemoćnog Janaćijevića. Domaći dolaze do potupnog preokreta u 60 mintu pogotkom mladog Vuka Dinića, posle dobre akcije A(G) Stankovića  i dodavanja Danila Stanišića strelcu drugog gola za domaćina .

Samo pet minuta kasnije evro gol Đorevića izavrednim udacem sa nekih dvadesetak metara lopta se od prečeke odbila u gol i usledijo je poravnjanje rezultata na 2:2.

Konačnih 2:3  usledili su u 70 mintu strelac je najbolji pojedinac na utakmci Nenad  Kostić i svoj tim odveo u dalji tok Kup takmičenja na teritoriji jablaničkog okruga.

V. STEVANOVIĆ

 

Možda ste propustili

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print