JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SLAĐA POPOVINA “ČARAPANIMA

SRPSKA LIGA-ISTOK

GFK DUBOČICA-TRAJAL 2:0 (0:2)

Mrštane: Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Vukadinović ( Niš) 7. Strelci: Jovan Jovanović74,90 za GFK Dubočicu, Golubović u 8, Pavlović u 40 (KU) za Trajal- Žuti kartoni: Milan Mittrović(GFK Dubočica), I.Savić; Aleksić( Trajal )

GFK DUBOČICA: Mladenović 6, Ljubenović 6 ( M. Mladenović 6, L. Mitrović 6 ( J. Jovanović 8), D. Savić 7, Gorčić 7, D. Mladenović 6,5 ( Miljković 6), N. Mladenović  6 ( Milan Mitrović 6), Jovančić 6, Paunović 6, (M. Mitrović 6), A. Jovnaović 6 ), Tolić 6.

TRAYAL: Jordanov 7, Matejić 6,5, Jović 6 ( Dragičević 7), Golubović 6,5, Milisavljević 6 ( Milošević-), Krtsić 6,5, I. Savić 6 ( Pecić-), Aleksić 6,5, Punoševac 7, Petrovič 6, Pavlović 6,5

Igrač utakmice: Jovan Jovanović

Podela na ravne časti možda je i najpravedniji ishod utakmice u Mrštanu , u kojoj su gosti bili bolji i sa dva pogotka i prvi deo rešili u svoju korist. U drugom delu u režije rezerviste Jovana Jovanovića domaći su sa dva pogotka stigli do izjednačenja , tako da je podela na ravne  časti možda najpravednija,ali slađa polovina je otišla za Kruševac.

Seriju pogodaka otvorio je već u 8 minutu Golubović  i doveo „čarapane“ u voćstvo od 1:0. U samom finišu prvog dela iz kaznenog udarca gosti preko Pavlovića udvostučuju prednost i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor, jer su obe ekipe pružile svoj maksimum.

U drugom delu domaći su ti koji diktiraju tepo igre i ulaskom rezerviste Jovana  Jovanovića, sa svoja dva pogotka dovodi do egal,  ujeno i postavljakonačan rezultat. Najpre je u 74 smanjio prednost gostiju, da bi u poslednjim minutima igre tačnije u 90 postigo i drugi pogodak na utakmici i tako spasio svoj tim od poraza, dok gostima iz Kruševca ostaje žal za propuštenom pobedom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print