JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

SFK Morava – Vlasina 1:2 (1:2)

Vladičin Han: Gledalaca 20. Sudija: Nemanja Mitrović (Prokuplje) 5. Strelci:N. Mirković u 28 za SFK Moravu, Hristić u 34 , Đokić u 44 za Vlasinu. Žuti kartoni: Mladenović, Mirković Stajić(Morava), Nikolić, Ilić ( Vlasina).

SFK MORAVA: Vukadinović 6,5, Mladenović 7, Manovčev 7,  Kitanović 5,5, Vasiljković 6 ( Urošević 6), Milenković 7 (Stajić 5,5), Živković 5 ( Veliju 6,5), Mirković 7,5,  Stanković 7, Kostić 7 ( Redzepović 5,5), Blagojević 5.

VLASINA: V. Ilić 7, Nikolić 6, Miljković 6,5, L. Marković 5,5 I. Ilić 6,5, Milojević 6,5, Stanković 6,5, Marinković 6,5 ( Stanković-), Đokić 7,5(Stanojević-),  Vlajković 5, Hristić 7,5, (Đorđević 6),

Igrač utakmice Đokić

Još jedan poraz na svom terenu u igri sa gostima iz Vlasotinca. Sve je bilo rešeno u prvom delu igre kada su viđena sva tri pogotka na utakmci, koja je bila izuzetno borbena i sa jedne i sa druge starne ,ali u granicama fer i sportskog ponašanja.

Domaći igrači su prvi stigli do pogotka u 28 minutu igre. Strelac je N. Mitrović koji je postigao  evro gol iz slobodnog udarca sa nekih 25 metara, lopta je završila u sam gornji levi ugao, tako da je golman gostiju samo pogledom otpratio let lopte u njegovoj mreži.

Samo šest minuta kasnije gosti stižu do poravnjanja rezultata a strelac je Hristić. Đokić je odlično proigrao Hristića posle greške Kitanovića, kome nije bilo teško da pošalje lotu u nebranjeni deo mreže.

Odluka o pobedniku usledila je u posednjim minutima prvog dela igre a strelac je najbolji pojedinac na utakmci kapiten Đokić, posle odličnog centar šuta sa leve starne Miloševića  sproveo je loptu pored uspavane odbrane domaćih loptu iza leđa Vukadinovića.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print