JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„SESTRIĆI „ PEVAJUĆI IZ RAŽNJA

ZONA CENTAR

BUKOVIK- PUKOVAC 2:3 ( 0:2)

Ražanj: Gledalaca 100. Sudija: Dušan Paunović 7. Strelci: Prokić u 51, Milenković u 90 za Bukovik, Vojislavič u  8, 54, Veljković u 35 za Pukovac -. Žuti kartoni: Denić, Prokić(Bukovik).

BUKOVIK: Stefanović 6, Đorđević 6,5, Tasković 6, Denić 6, Dušanić 6,5, Prokić 7, Marković 6, Ivanović 6, Avramović 6,5, Milenković 7, Zdravković 6,5.

PUKOVAC: Mitić 7, Veljković 7, Iskrenović 7, Smiljković 7, Petrović 7, N. Ranđelović 7, Janković 7 ( Stojanović 7), M. Ranđelović 6,5, Vojislavić 8, (Osmanović-), Trajković 7, Marjanović 7.

Igrač utakmice: Vojislavić

Pukovčani su dobrom igrom naročito u prvoim delu igre  rešili pitanje pobednika na gostovanju u Ražnju. Postigli su dva pogotka uz to propustili nekoliko još izglednih prilika za postizanje golova, ali su ipak na kraju bili bolji tim i zasluženo pobedili u Ražnju.

Prvi pogodak za goste već u 8 minutu strelac je bio Vojislavić da bi Veljković u 35 minutu tu prednost udvostručio i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu domaći su krenuli na sve ili ništa i postigli dva pogotka, a gosti jedan taman toliko da bude dovoljno za pobedu.Prokić je u 51 smanjio prednost gostiju pogotkom na samom početku drugog dela igre , da bi samo 3 minuta kasnije Vojislavić svojim drugim pogotkom na utakmci vratio prednost gostiju od dva pogotka. U Poslednjim trenutcima utakmice opuštenost gostiju koštalo ih je da prime i drugi pogodak u 90 minutu za konačnih Bukovik- Pukovac 2:3, jer taj pogodak domaćih ih nije sprečio da pevajući napuste Ražanj.