JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SA NOVOM UPRAVOM U NOVE USPEHE

Medveđa: Fudbaleri Jablanice iz Medveđe i ako oslabljeni odlaskom tri standrana prvotimca Dojčinovića Rajčevića i Jovića  u druge klubove nije poremetio plan priprema ovog kluba čiji je šef struke prekaljeni fudbalski trener Srđan Kocić. Naprotiv  očekuje i na proleće dobre rezultate sa ovim igračkim kadrom. Pojačanja nisu pristigla , možda je glavni krivac za to  što je bilo smene uprave kluba i do pred sam početak prvenstva  kada je izabrana uprava kluba bilo je kasno za pojačanja, a nije ih ni bilo po rečima ašefa struke Medveđana Kocića.

Poseetili smo trening fudbalera Jablanice i moj sagovornik bio je ko drugi nego šef  struke Srđan Kocić kojo je na pitanje kako su protekle pripreme, , kava su očekivanja u prolećnom delu prvenstva Kocić sa dozom optimizma kaže: Sa  pripremama smo počeli možda pomalo sa zakašnjenjem 2 februara i radilo se po planu u tri faze.Odigrali četiri kontrolne utakmice koje nam nisu išle u prilog , ja sam ipak zadovoljan onim što smo pokazali na tim kontrolnim utakmicama. Ulazimo u prvenstvo sa dozom optimizma, ma da smo oslabljeni odlaskom tri standrana prvotimca, ali mišljenja sam da i oni koji su ostali tu da će da nadomeste da će Jablanica ponovo biti u samom vrhu tabele.

Kao i svake tako i ove zimske pripreme protekle su malo otežavajuće, ali mi smo radili ipak po planu sa malim poteškoćama, ipak smo odradili baš onako kako treba, da spremno dočekamo start prvenstva. Formiranjem nove uprave kluba na čelu sa Stefanom Rajčevićem poboljšani su uslovi za rad, stvoirena je zdravija atmosfera, tako da sad što se tiče finansiskog dela kluba tu nemamo nikavih problema. Malo imamo oko igrački kadar nismo uspeli da dovedemao odgovarajuće zamene za odgovarajuće igrače koji su otišli u druge klubove, ali se uzdram u novu upravu kluba i mislim da će to da bude na malo višem i boljem nivou kad je upitanju rad u klubu. Nova lokana samouprava  koja je došla u ovo vreme mislim da će imati mnogo,više razumevanja za klub jer sam predsednik Dragan Kulić  je bio sportsista, bio predsednik kluba i on dobro poznaje problematiku u jednom klubu. Tako da od njega očekujemo svi u klubu maksimlanu podršku u radu.

Na startu prvenstva nas kod kuće očekuje jedna izuzetno teška utakmica sa ekipom Vrnjske banje , koje je u donjem delu tabele, ali po nkeim informacijama u svoje redove su doveli veći broj fudbalera iz Dinama i sigurno će već od strata pokušati da se izbore za opstanak.Ipak očekujem da ćemo maksimlno ući u taj suret i uspešno prebroditi prvu prepreku.

Glavnog kandidata za titulu prvaka vidim u OFK Topličanina iz Prokuplja , koji su se konsolidovali , doveli dobra pojačanja i mislim da drugi timovi poput Radana, Svetlosti, Žitorađe neće moći da ih ugroze.  Nama je cilj da se nađemo u gornjem delu prvenstvene tabele  bio je jasan Srđan Kocić. Na kraju o suđenju nemam primedbi nigde nisam drastično oštećen,neka mi i tako sude na proleće biću zadovoljan . A navijaćima iz Medveđe bi poručio da dođu malo više i pomognu svojim bodrenjem našim igračima pogotovu onim mlađim da kući pobeđujemo i tako ostanemo u gornji deo tabele.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print